24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Gorenje B1600WG

Aveti nevoie de o masina de facut paine pentru o familie numeroasa? Gorenje B1600WG este modelul ideal pentru o familie cu multi membri, avand posibilitatea sa alegeti dimensiunea painii de pana la 1600g, crocanta la exterior si pufoasa in interior.

Masina de paine Gorenje B1600WG dispune de trei moduri de rumenire pentru ca voi sa va puteti bucura de o crusta usoara, media sau crocanta, dupa gusturile fiecaruia iar functia de mentinere a temperaturii va asigura ca aceasta va fi calda o perioada de 60 min, chiar si dupa coacerea acesteia.

Gorenje B1600WG prezinta 16 programe presetate cu ajutorul carora puteti sa faceti de la paine mult dorita, gustoasa si pufoasa, fara prea multe batai de cap. De asemenea aceasta dispune de program pentru prepararea automata a aluatului, un program rapid pentru economie de timp special creat pentru cei care sunt mereu pe fuga, program pentru preparat gem, program pentru preparat iaurt delicios în casa.

Foarte important la acest model de masina de facut paine il reprezinta functia de continuarea a programului dupa intreruperea curentului, ceea ce va scuteste de o multime de neplaceri ce pot surveni ca urmare a intreruperii energiei electrice.

Pareri de la clienti:

Clientii se declara extrem de multumiti de alegerea facuta, chiar daca nu este cea mai ieftina masina de facut paine. Paine XXL de pana la 1600g, cele 16 programe presetate si functiile prezentate mai sus sunt cele mai laudate de clienti, acestia fiind dea dreptul incantati de alegerea pe care au facut-o.

Concluzii autor:

Gorenje este un brand care stie sa isi tine clientii aproape datorita electrocasnicelor pe care le realizeaza, astfel ca nici aceasta masina nu face rabat de la calitate, dar mai ales de la functiile extrem de utile de care acestea dispun. In concluzie, raportul calitate pret al acestui model de masina de facut paine Gorenje B1600WG este unul foarte avantajos, facandu-va sa nu regretati nicio secunda faptul ca l-ati ales.

Masina de paine Gorenje B1600WG, 850W, 1125-1600 g, 16 programe, Alb/Argintiu

9.6

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Paine de 1600g
  • 16 programe
  • functie de continuare a programului dupa intreruperea curentului
  • preparare automata a aluatului

Argumente CONTRA

  • Pret mediu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *