25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light VFM-211L este o vitrina frigorifica accesibila ca pret unde poti in cele mai bune conditii bauturi racoritoare si nu numai. Din punct de vedere estetic, nu ar fi multe de discutat, fiindca dispune de o carcasa destul de simpla, de culoare alba, usa aparatului fiind prevazuta cu un geam, astfel ca poti vedea continutul din interiorul sau fara sa fie nevoie sa deschizi usa de fiecare data.

Vitrina dispune de o capacitate de 211 litri, iar pentru a va face o idee in termeni practici, puteti depozita pana la 160 de sticle. Interiorul este organizat cu ajutorul a 5 rafturi incapatoare si foarte rezistente.

Este o vitrina fixa, adica nu prezinta roti pentru a fi mutata periodic. Recomandarea noastra este sa ii gasiti locul potrivit si sa nu o mutati prea des.

Dimensiunile acesteia sunt de 174.7 cm inaltime, 52 cm latime si 61 cm adancime, avand o greutate de 57.5 kg. De asemenea, este bine de stiut faptul ca piciorusele se pot regla foarte usor.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca este un aparat destul de incapator pentru nevoile lor, raceste rapid bauturile depozitate in interior, iar modul de functionare este destul de silentios. In ansamblu, sunt de parere ca este o achizitie avantajoasa si considera raportul calitate/pret a fi unul bun.

Concluzii autor

Star-Light VFM-211L este o vitrina frigorifica incapatoare si eficienta, ce isi face treaba in parametrii optimi, drept pentru care o recomandam. In plus, si clientii sunt foarte multumiti de ea, ceea ce demonstreaza ca este un produs de incredere care merita achizitionat.

Pareri pe scurt: Star-Light VFM-211L

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Incapatoare
  • Rafturi rezistente
  • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *