14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Concept CP2000 este un aparat de curatat cu aburi foarte util in orice locuinta, care efectiv iti va simplifica munca si te va ajuta sa cureti intreaga locuinta mai rapid.

Acest aparat poate inlocui cu brio clasicul mop si galeata, eficienta acestuia fiind chiar mai mare. Are capacitatea de a indeparta eficent murdaria si chiar de a dizolva grasimea, calcarul, petele arse si asa mai departe. Nu este necesara folosirea de substante chimice pentru a obtine cele mai bune rezultate. Aburul este suficient de puternic incat sa dizolve murdaria si sa lustruiasca toate zonele curatate. Dipsune de o putere de 1500 W si o presiune de 3 bari.

Temperatura folosita este de 80 de grade Celsius sau mai mult, reusind astfel sa elimine chiar si bacteriile, acarienii, virusurile si alergenii. Inainte de a incepe treaba va trebui sa alimentezi recipinetul cu apa si sa atasezi carpa de curatare in partea inferioara. Ulterior, va trebui sa astepti pana la 30 de secunde pentru a porni aparatul.

Cu ajutorul celor 9 accesorii din dotare, ai posibilitatea de a curata suprafete precum pardoseli, bai, toalete, robinete, chiuvete, tapiterie si anvelope auto. De asemenea, poti utiliza aparatul si pentru curatarea perdelelor si jaluzelelor fara sa fie necesara scoaterea acestora de la fereastra. In plus, furtunul de 5 metri este suficient de lung pentru a iti permite o buna manevrare si operarea pe o raza cat mai mare.

Odata umplut recipientul cu apa, iti va ajunge aproximativ 20 de minute. Printre functii din dotare se numara racleta pentru suprafete netede, distribuitor de abur pentru curatarea suprafetelor mai mari, cap inlcinat pentru curatarea colturilor si a altor zone greu accesibile, perie pentru curtarea spatiilor dintre placile din baie sau a rosturilor, perie de nailon si sarma, laveta absorbanta, perie ingusta.

Este un aparat foarte usor de folosit si de manevrat de catre orice categorie de utilizatori si partea si mai buna este ca nu ocupa foarte mult spatiu de depozitare.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de produs si sustin ca reprezinta intr-adevar un real ajutor in orice locuinta. Sustin ca suprafetele care au fost curatate cu aparatul respectiv, au fost extrem de bine igienizate si lustruite. De asemenea, multitudinea de accesorii din dotare ii ofera o foarte mare flexibilitate, motiv pentru care il recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret excelent.

Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Concept CP2000 merita achizitionat cu toata increderea, fiindca efectiv curata si lustruieste impecabil toate tipurile de suprafete. In plus, este foarte usor de manevrat, iar clientii sunt mai mult decat multumiti si chiar considera ca merita pana la ultimul banut.

 

Review pe scurt: Concept CP2000

10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.9/10

Design

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Accesorii foarte diversificate
  • Potrivit pentru orice tip de suprafete
  • Igienizare la temperaturi ridicate
  • Usor de manevrat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *