24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Steinhaus PRO-HPC15 review

Steinhaus PRO-HPC15 poate reprezenta solutia perfecta daca ati ajuns aici si va doriti un aparat de spalat cu presiune pentru a va usura munca de spalare a suprafetelor mari sau autorismelor intr-un timp cat mai scurt.

Acest aparat face parte din noua generatie de echipamente de spalat cu jet de apa sub presiune, fiind foarte usor de transportat si manevrat atunci cand doriti sa va deplasati prin curte, sa spalati pavaje, mobilier de gradina, pereti sau masina personala.

Prezinta o putere de 1500W ce va asigura o presiune maxima de 120 de bari si un debit maxim de 360 l/min, suficiente pentru a indeparta eficient orice tip de murdarie intr-un timp cat mai scurt.

Steinhaus PRO-HPC15 are in dotare un sistem de dozare a detergentului, o pompa fabricata din aluminiu, suporti pentru furtun, pistol si lance.

Lungimea cablului si a furtunului este de 5m, astfel ca aveti la dispozitie o distanta semnificativa fata de sursa de curent electric si un spatiu mai mare de manevra cu acest aparat de spalat cu presiune.

In ceea ce priveste design-ul, putem spune ca este compact si placut si foarte bine gandit pentru a usura munca utilizatorului final.

Vine la pachet insotit de urmatoarele accesorii:

  • Furtun 5m;
  • Rezervor pentru detergent;
  • Lance Multi-Jet;

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest aparat se declara incantati de modul in care functioneaza, cat si de raportul calitate-pret al produsului. Mai mult decat atat, acestia afirma ca este fabricat din materiale de calitate si ca il folosesc cu drag.

Concluzii autor

Consider ca va fi unul dintre cele mai vandute aparate de spalat cu presiune si cel mai laudat, avand un raport calitate-pret de invidiat si o functionalitate foarte buna. Atat clientii cat si noi il recomandam celor care vor sa isi spele simplu si rapid autoturismele personale si nu numai.

Pareri despre Steinhaus PRO-HPC15

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret excelent
  • Putere 1500 W
  • Presiune suficienta, 120 bari
  • Greutate redusa
  • Raza de actiune 10m

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

1 thought on “Aparat de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC15, 1500 W,120 Bar, 360l/h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *