16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Review Hotpoint XH8 T2I W

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica, ce vine la pachet cu o serie de caracteristici si accesorii interesante. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii despre produs si sa te convingi ca este alegerea ideala sau nu.

Combina Hotpoint XH8 T2I W pune la dispozitie o capacitate totala de 340 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de doar 273 kWh.

Aceasta este prevazuta cu sistem de racire Total No Frost, astfel ca nu te vei mai confrunta cu problema formarii ghetii pe peretii interiori ai aparatului, pentru ca temperatura si umiditatea vor fi mentinute la un nivel optim.

Frigiderul combinei Hotpoint XH8 T2I W ofera o capacitate de 235 litri, fiind foarte bine compartimentat. In partea de jos, se afla doua compartimente inchise suprapuse, unul mentinand alimentele la temperatura de 0 grade Celsius, iar celalalt pentru depozitarea fructelor si a legumelor. Spatiul ramas este organizat cu ajutorul a trei rafturi din sticla securizata, prevazute cu margine de protectie. Pe usa frigiderului, se afla patru suporturi din plastic foarte rezistent si destul de incapatoare.

Congelatorul combinei Hotpoint XH8 T2I W este si el foarte incapator, oferind o capacitate de 105 litri. Este prevazut cu trei compartimente inchise, ceea ce faciliteaza asezarea produselor in functie de natura lor, pentru a nu mai imprumuta mirosuri si arome intre ele.

Design-ul acestei combine este unul destul de simplu, avand o carcasa alba si usi cu mare verticale. Deschiderea standard se realizeaza pe partea dreapta, iar pentru a o mai buna vizibilitate asupra alimentelor, aparatul a fost dotat cu iluminare interioara.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 38 dB, astfel devenind un aparat silentios si potrivit pentru orice locuinta.

Dimensiunile acestuia sunt de 189 x 60 x 68 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca este o combina destul de eficienta, destul de incapatoare pentru nevoile lor. Evident nu s-au asteptat la o calitate premium la un pret atat de mic, insa ceea ce ofera despaseste media gamei. Acestia apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Hotpoint XH8 T2I W este o combina frigorifica ieftina si practica, ce functioneaza in parametrii optimi. Raceste bine, este destul de incapator si inregistreaza un consum energetic destul de mic. In plus, aici gasesti o oferta de pret foarte atractiva.

8.9

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • sistem Total No Frost
  • organizare buna
  • eficienta energetica
  • incapatoare
  • pret bun

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *