14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Cei care locuiesc la casa cunosc eficienta si necesitatea de a avea un aparat de spalat cu presiune bune, iar o solutie de luat in considerare ar putea fi aparatul Steinhaus PRO-HPC18Q, despre care ne-am propus sa discutam astazi. Daca este varianta potrivita si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti pana la final.

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q este un dispozitiv pe care il puteti folosi cu incredere pentru a curata mai multe tipuri de suprafete de la covoare, tapiterie pana la podele acoperite cu linoleum, marmura, piatra si asa mai departe. Mai mult decat atat, il puteti folosi si in exterior si pentru curatarea diverselor obiecte in gradina sau chiar a interiorului masinii. Astfel aparatul ofera aspirare umeda a alichilor, suflare si aspirare usoara, ceea ce optimizeaza si usureaza munca utilizatorului. Totodata, motorul de 1800 W ofera suficienta putere pentru a face fata cu succes tuturor tipurilor de murdarie, fie uscata sau recenta.

Presiunea acestuia atinge 140 de bari, avand o eficienta de aeratie de 396 litri pe ora. Panoul de control prezinta buton de pornire si oprire de tip On/Off si buton pentru reglarea precisa a puterii. In acelasi timp, presiunea maxima este de 140 de bari fiind ideala pentru indepartarea murdariei de pe suprafetele supuse curateniei.

Totodata, aparatul Steinhaus beneficiaza de o constructie compacta ce poate trece usor si prin spatii inguste. In plus, design-ul compact face sa ocupe putin spatiu de depozitare. De asemenea, este usor de transportat avand un maner pliabil de transport. Manerul care se detaseaza usor permite atasarea accesoriilor direct de furtunul de aspirare. Debitul maxim aspirat de apa este de 396 litri pe ora. Presiunea in pompa de evacuare poate fi reglata de utilizator apasand pe pistolul ce se ataseaza de aparat.

Cablul de alimentare are o lungime suficient de mare de pana la 5 metri, iar cu ajutorul tubului telecopic in dotare, veti putea opera pe o raza de pana la 7 metri. Performanta de curatare de pe eticheta aparatului de indica procentajul de absorbtie al prafului de pe covor si de pe o suprafata dura de lemn. Acest model se incadreaza in clasa C in performanta curatarii covoarelor si clasa A in performanta curatarii suprafetleor dure. In ceea ce priveste zgomotul produs inregistreaza 93 dB.

Datorita celor patru role din cauciuc, nu va exista riscul de deteriorati sau sa zgariati podeaua. In plus, asigura si un consum energetic scazut.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de spalat cu presiune Steinhaus PRO-HPC18Q poate fi o alegere inspirata care va simplifica munca si optimizeaza activitatea de curatenie. Cumparatorii s-au aratat incantati de aparat si sustin ca isi face treaba excelent asa cum se asteptau. Curata eficient murdaria, este usor de manevrat si ofera o flexibilitate foarte buna. Astfel, il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *