22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Symbo Weebot W155 este un dispozitiv special pentru curatarea mai usoara a geamurilor care poate sa va simplifice radical munca. Este ptorivit pentru geamuri cu dimensiuni de cel putin 50 x 50 cm si poate lucra pe surpafete exclusiv verticale. Este usor de controlat si de folosit si solutia ideala chiar si pentru ferestrele inalte si greu accesibile.

Robotul de curatare geamuri Symbo Weebot W155 este un aparat cu ajutorul caruia puteti uita de chinul stergerii geamurilor murdare si greu accesibile. Acesta are la baza insertii vibrante ce asigura o curatare optima a geamurilor si suprafetelor din sticla. Laveta cu suprafata generoasa ofera o curatare eficienta murdariei ramase. Gratie tehnologiei sale, poate fi utilizat si pe suprafete cu panta de 30 de grade. In plus, functia de detectare a marginilor permite curatarea ferestrelor fara rame, neexistand niciun risc.

Fie ca locuiti la casa sau la bloc, un astfel de aparat este indispensabil. Interesant de stiut este si faptul ca modelul analizat poate fi controlat atat prin intermediul telecomenzii, cat si direct de pe telefonul mobil. Puteti selecta modul de curatare dorit si monitoriza activitatea aparatului. Modul de curatare in forma de N este indicat pentru geamuri inalte, iar modul de curatare in forma de Z este ideal pentru geamuri largi. In plus, pentru a preveni incidentele nedorite, este prevazut si cu acumulator pentru situatiile in care apar pene de curent.

Daca inca exista zone cu murdarie care nu a fost foarte indepartata, aveti posibilitatea de a trimite robotul manual folosind telecomanda pentru a reveni si insista curatarea in zona respectiva.

Un alt avantaj consta si in laveta din microfibra care poate fi spalata si refolosita. Este important ca inainte de a incepe curatarea ferestrelor, sa fixati bine robotul pe suprafata geamului, iar mai apoi sa pulverizati solutie de curatare a geamurilor evitand sa stropiti robotul. De asemenea, aveti in vedere faptul ca inainte de fiecare utilizare, bateria acestuia trebuie reincarcata, din motive de siguranta.

In plus, aparatul vine la pachet cu adaptor, cablu de alimentare, cablu de extensie, trei tesaturi de curatare, franghie de siguranta cu ventuza, telecomanda si doua solutii de curatare.

Vezi detalii si pret

Concluzii si Pareri de la clienti

Symbo Weebot W155 este un dispozitiv extrem de practic si util pentru oricine isi doreste sa aiba geamuri curate fara efort. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca produsul in cauza isi face treaba mai bine decat s-ar fi asteptat. Folosit corespunzator si tinand seama de instructiunile din manual, robotul a reusit sa indeparteze foarte bine murdaria atat de pe geamuri, cat si de pe oglinzi. Totodata, confirma faptul ca este usor de folosit si constituie acum ajutorul de nadejde din locuinta. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Symbo Weebot W155

9.6

Calitate

9.5/10

Rezistenta

9.7/10

Pret

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Aplicatie mobila, telecomanda
  • Insertii cu vibratii
  • Laveta cu suprafata generoasa
  • Siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *