24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Pompa de gradina Steinhaus PRO-JP800

Steinhaus, PRO-JP800, este o pompa electrica de gradina cu o putere de 800W si un debit maxim de 3200l/h ce poate fi utilizata in scopuri diverse pe langa casa, cum ar fi: irigarea culturilor, sporirea presiunii, transferul sau pomparea apei pluviale, de la robinet sau a apei din piscine.

Dispune de un orificiu mare de umplere, ce usureaza amorsarea pompei inainte de functionare. Prezinta un surub de drenare ce are ca scop principal golirea apei ramase in pompa, protejand astfel impotriva inghetului.

Steinhaus PRO-JP800 are o greutate de doar 6,5kg, ceea ce o face usor de transportat, manevrat si utilizat.

In ceea ce priveste performantele acestei pompe de gradina, amintim faptul ca are un debit maxim de 3200l/h, o inaltime de refulare de 38 m si o adamcime maxima de 8m, presiunea maxima fiind de 3.8 bari.

Pareri de la clienti

Clientii care au cumparat acest model de pompa de gradina se declara incantati de modul in care se prezinta si functioneaza, facand fata cu brio oricarei provocari pe langa casa. Raportul calitate-pret este unul excelent, fiind unul dintre avantajele majore care recomanda acest aparat.

Concluzii autor

Consider ca Steinhaus PRO-JP800 este o pompa de gradina potrivita pentru cei care sunt atenti la buget, facand acelasi lucru precum marcile consacrate. Raportul calitate-pret este unul avantajos pentru client si in concluzie nu ne ramane decat sa o recomandam.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate-pret
  • Activitati diverse
  • Inaltime mare de refulare
  • Adancime 8m

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *