22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Star-Light HAD-100RETRO

O hota nu poate lipsi din nicio bucatarie, de aceea trebuie sa cauti un model potrivit din punct de vedere estetic cu restul bucatariei, dar si eficienta, care sa faca fata mirosurilor de mancare si aburului acumulat. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu hota incorporabila decorativa Star-Light HAD-100RETRO despre care vei afla tot ceea ce te intereseaza.

In primul rand, acest model de hota atrage atentia prin design-ul sau retro, foarte elegant, de culoare crem.

Star-Light HAD-100RETRO este prevazuta cu un singur motor, avand o capacitate de absorbtie de minm 313.2 mc/h si maxim 536.5 mc/h. Poti regla puterea in functie de cele trei trepte din dotare.

Ai doua posibilitati de a scapa de mirosurile nedorite si abur: fie sunt eliminate afara prin intermediul burlanului, fie activezi sistemul de recirculare. Acesta va atrage mirosul si aburul in interiorul sau, le vor trece printr-un filtru de carbune activ, dupa care vor fi eliminate in interior, dar purificate, aerul rezultat fiind mult mai curat.

Totodata, hota este echipata cu doua filtre de aluminiu, foarte usor de curatat, pe care le poti adauga chiar si in masina de spalat vase. Acestea se detaseaza foarte simplu si rapid.

Atunci cand gatesti, hota este iluminata pentru o mai buna vizibilitate.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 57 dB, iar nivelul minim de 52 dB.

Hota masoara 66-104 x 60 x 50 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Clientii au fost in primul rand atrasi de design-ul acestei hote, insa nici partea functionala n-a fost mai prejos. Acestia sustin ca hota se descurca destul de bine si considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Hota Star-Light HAD-100RETRO este un produs foarte simpatic caruia clientii nu au avut, pana la acest moment, ce sa ii reproseze. Totodata, poti gasi aici o oferta de pret rezonabila.

Review pe scurt: Star-Light HAD-100RETRO

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

8.8/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • design elegant
  • recirculare aer
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *