22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Steinhaus Start PRO-EW140P este un aparat de sudura cu ventilator pe care il puteti folosi cu succes in constructie, pentru imbunatatiri sau reparatii. Este destinat imbinarii prin sudura a fierului plat, la unghi, teava sau materiale similare. Materialul care urmeaza sa fie imbinat nu trebuie incalzit inainte, iar sudura poate fi realizata in pozitia dorita.

Aparatul Steinhaus Start PRO-EW140P este un dispozitiv de sudura in curent alternativ, portabil, ce prezinta protectie termostatica pentru sudarea cu electrozi inveliti rutilici prin procedeul MMA, existand posibilitatea reglarii continue a curentului de sudura.

Puteti utiliza aparatul pentru lucrari usoare in curent alternativ, folosind electrozi fuzibili cu invelis rutilic. Se poate utiliza in sectoarele de constructii usoare si pentru lucrari de intretinere.

In acelasi timp, include ventilator de racire si maner de transport. Pachtul contine perie cu ciocanel pentru zgura, curea de transport, invertor de sudura, cablu de 2 metri cu suport pentru electrozi, cablu de 1.5 metri cu cleste pentru masa si masca de sudura cu sticla.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aparatul de sudura Steinhaus Start PRO-EW140P este un dispozitiv practic pentru uz casnic. Cumparatorii au declarat ca isi fac treaba eficient cu ajutorul sau, functionand bine si fiind usor de folosit. Dupa parerea lor, a fost o achizitie reusita al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Review pe scurt: Steinhaus Start PRO-EW140P

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Practica si usor de folosit
  • Ideala pentru uz casnic

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *