14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Irim Dual este o varianta de mobila de living ce include biblioteca si alte corpuri elegante ce se integreaza perfect intr-un living modern. Nuanta alba il face usor de asortat cu alte culori, dar si usor de intretinut. Insa, mai multe detalii vom discuta imediat.

Mobila de living Irim Dual este un set ce ofera un design modern realizat din PAL destul de rezistent si usor de intretinut. Include sase corpuri care se pot monta in doua feluri, in colt sau drept, in functie de care dispuneti in living. Mai mult decat atat, ofera si spatiu generos de depozitare beneficiind atat de setare, cat si de rafturi.

Materialul utilizat si anume PAL-ul are o grosime de 15 mm si prezinta cant de 0.45 mm. Spatiul pentru TV este de aproximativ 140 cm lungime si 86 cm latime.

Dimensiunea totala a setului este de 260 cm lungime, 40 cm adancime si 130 cm inaltime. Piesele nu vin montate, asa ca va trebui sa va ocupati si de acest aspect. Insa, odata cu piesele primiti si schita de montaj ceea ce va face treaba mai usoara. In plus, nu lipsesc nici luminile LED ceea ce ofera produsului un aspect si mai placut.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Living-ul Irim Dual este un model foarte elegant ce contine piese versatile ce pot fi aranjate atat intr-un spatiu drept, cat si pe colt. Cumparatorii sunt multumiti de ele si declara ca pentru ei a fost o alegere inspirata. Piesele arata foarte bine, se integreaza usor in decor si sunt usor de intretinut. De asemenea, ofera suficient spatiu de depozitare si sunt foarte bine organizate. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Living/Biblioteca Irim Dual

9.4

Calitate

9.3/10

Rezistenta

9.4/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Design modern
  • Spatiu de depozitare generos
  • Usor de intretinut

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

1 thought on “Living/Biblioteca Irim Dual, 260x40x130 cm, Led, 2 moduri de montaj, Alb : Review si Pareri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *