15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Storcator de rosii electric GRIFO SP3EL

Storcatorul de rosii electric GRIFO SP3EL este ideal pentru o utilizare casnica de catre orice familie sau pentru productie de nivel mic, avand o fiabilitate ridicata gratie materialelor din care este construita.

Principala misiune a acestui storcator o reprezinta obtinerea pastei de rosii si a sosului de rosii facute in casa de catre dvs, gustoase si sanatoase.

Storcatorul de rosii GRIFO SP3EL este fabricat din fontata tratata pentru uz alimentar si vine echipat cu un motor electric ce are la baza functionarea prin inductie, respectiv un reductor axial si angrenajre, conul filtrului fiind din otel inox alimentar AISI304.

Motorul electric dezvolta o putere de 375W, suficient de mare pentru a asigura o productie de suc de rosii cuprinsa intre 80-150kg/h. Dimensiunile aparatului electric de stors rosii sunt reduse, astfel ca il puteti transporta sau depozita foarte usor, in orice dulap.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta, mai ales ca vine sezonul de toamna si doresc sa isi realizeze singuri sucul de rosii sau sosul natural, pe care il vor folosi pe timp de iarna si nu numai. Acesta este puternic si isi face treaba cu brio, facand fata oricarei cantitati de rosii pe care o aveti procesat.

Concluzii autor

Personal consider ca este o investitie foarte buna daca doriti sa consumati un suc de rosii sau o pasta de rosii naturala, total diferita de cele care se gasesc in comert si care sunt pline de aditivi. Desi pretul poate parea putin prea mare, aveti in vedere ca aceasta este o masina robusta si rezistenta, gata sa fie folosita multi ani de acum incolo.

Opinii pe scurt: Storcator de rosii electric GRIFO SP3EL

9.1

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.0/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • Volum mare de procesare rosii
  • Fiabilitate ridicata
  • Materiale de calitate

Argumente CONTRA

  • pret putin peste medie, insa reflecta calitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *