27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Studio Casa Diva De Luxe este un espressor automat de cafea care prezinta rasnita incorporata din inox astfel ca aparatul poate fi alimentat cu cafea boabe pentru o bautura cat mai aromata si delicioasa. Poate fi o alternativa interesanta de luat in considerare daca sunteti iubitori de cafea buna, dar mai intai, va propunem sa descoperiti in continuare cateva informatii utile.

Espressor-ul automat de cafea Studio Casa Diva De Luxe este prevazut cu pompa de 19 bari presiune si display LED, astfel, cu o simpla atingere puteti obtine o cafea delicioasa. Totodata, datorita design-ului slim, poate fi integrat usor si in spatii mai restranse.

Puteti seta aparatul pentru a functiona in mai multe regimuri: Eco, Rapid si Standard. In regimul Eco, aparatul va asigura un mod de funcitonare mai economic, iar in regim rapid bauturile vor fi preparate intr-un timp mai scurt. Totodata, regimul standard vizeaza setarile realzite din fabrica.

In acelasi timp, espressor-ul este prevazut cu o functie interesanta si anume cea de pre-infuzie care presupune ca prin cafeaua macinata sa treaca mai intai o cantitate mai mica de apa fierbinte. In acest fel, cafeaua se umfla si la infuzia ulterioara se dezvolta gustul complet al acesteia, avand loc extractia substantelor aromatice si a uleiurilor esentiale continute.

Ofera posibilitatea de a regla dispenserul pe inaltime foarte usor si pune la dispozitie 5 trepte de macinare. Este prevazut cu tava des curgere detasabila, sistem de memorare si sistem thermoblock. Este prezent, desigur, si sistemul de spumare al latelui, acesta fiind manual. Compartimentul de cafea are o capacitate de 150 de grame, iar rezervorul de apa de 1 litru.

Dimensiunile aparatului sunt de 18 cm latime, 39.5 cm adancime si 31.5 cm inaltime, avand o greutate de 7 kg.

Verifica oferta actuala!

Concluzii si Pareri de la clienti

Espressor-ul automat de cafea Studio Casa Diva De Luxe este un aparat ce reuseste sa prepare o cafea foarte buna cu un minim de efort din partea utilizatorului. Cumparatorii sunt foarte incantati de el si sustin ca intr-adevar prepara o bautura savuroasa, timp in care este usor de manipular si intuitiv. Sunt de parere ca au facut o alegere inspirata optand pentru accest model si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Recenzii pe scurt: Studio Casa Diva De Luxe

9.7

Calitate

9.7/10

Rezistenta

9.8/10

Pret

9.6/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de setat
  • 3 moduri de funcitonare
  • Functie Pre-Infuzie
  • Functie de memorare

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *