15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

THULE FreeRide 532

Thule ofera produse la o calitate exceptionala si profesionalism pe masura. Firma mama are sediul in Suedia si se ocupa cu productia diverselor piese pentru cutii de portbagaj, suporturi de schi, fiind lider de piata in acest domeniu. In continuare, discutam despre suportul pentru biciclete THULE FreeRide 532 fiind un model model modern, avand o constructie dinamica, pe care il vei monta pe pavilionul autoturismului.

Este prevazut cu adaptor T-track special gandit pentru bare din aliaj in forma de T. Prezinta inchidere rapida, iar bicicleta se va fixa pe suport, iar suportul, la randul sau, pe sistemul de portbagaj.

Datorita curelelor din dotare, se poate adapta pentru orice dimensiune a rotii. De asemenea, se monteaza foarte usor pentru ca nu detine piese separate.

Cu ajutorul acestui suport, vei putea transporta o singura bicicleta.

Prezinta sistem antifurt suport, dar si sistem antifurt bicicleta.

Prezinta o lungime de 149 cm, latime 210 cm si un diametrul al cadrului de 20-70 kg. Cantareste 3.5 kg si suporta o greutate de maxim 17 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este foarte usor de utilizat acest suport si are o greutate redusa. De asemenea, se monteaza foarte facil si rapid, daca sunt urmarite cu strictete instructiunile primite. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Alege cu incredere suportul pentru biciclete THULE FreeRide 532 pentru ca ofera o calitate superioara la un pret avantajos. Este usor de montat si de utilizat, iar tu vei putea lua oriunde cu tine bicicleta. Verifica aici si tu o oferta de pret foarte buna.

Pareri pe scurt: Suport biciclete THULE FreeRide 532

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.2/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • inchidere rapida
  • pentru orice dimensiune de roata
  • montare facila

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *