15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Taurus Dakar 2000

Alege un calorifer potrivit nevoilor tale care sa fie capabil sa iti readuca confortul pierdut odata cu aparitia frigului. Afla mai multe detalii in cadrul acestui review despre caloriferul electric Taurus Dakar 2000.

Taurus Dakar 2000 are o putere de 2000 W si doua trepte de putere care inregistreaza un consum de 1500 W, respectiv 2000 W.

Termostatul de camera permite reglarea temperaturii pentru a mentine un nivel constant. In acest fel, vei reusi sa obtii si economii cu energia electrica.

Gratie indicatorului luminos vei sti intotdeauna cand aparatul functioneaza sau este in standby.

De asemenea, ofera siguranta in utilizare, fiind prevazut cu termostat de siguranta si protectie impotriva supraincalzirii. Este prevazut cu dispozitiv de protectie anti-rasturnat pentru a preveni accidentele.

Rotile sunt foarte utile pentru mutarea caloriferului dintr-o camera in alta.

Dimensiunile aparatului sunt de 43 x 14 x 65 cm (l x L x A) si cantareste 10 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca aparatul face fata cu bine chiar si in incaperile mai racoroase, reusind sa incalzeasca destul de rapid. De asemenea, sunt incantati de faptul ca poate fi mutat dintr-o camera in alta foarte usor. Sunt de parere ca raportul calitate/pret rezonabil.


Concluzii autor

Taurus Dakar 2000 este un calorifer eficient, capabil sa incalzeasca destul de rapid incaperea unde este amplasat. In plus, datorita faptului ca poate fi mutat foarte usor, vei reusi sa incalzesti chiar si mai multe camere. Aici gasesti o oferta de pret actualizata.

8.6

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

8.0/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • usor de transportat
  • siguranta in utilizare
  • protectie anti rasturnare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *