24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

TESY CB 2009 E01R

Este din ce in ce mai frig afara, iar in casa trebuie sa iti asiguri confortul si sa te pregatesti din timp pentru venirea iernii. Daca inca nu te-ai hotarat asupra modului in care iti vei incalzi locuinta, atunci noi iti recomandam sa te gandesti si la varianta unui calorifer electric. Este o solutie eficienta cat timp iti gasesti produsul potrivit. Discutam in continuare despre caloriferul electric TESY CB 2009 E01R.

Caloriferul TESY CB 2009 E01R are o putere de maxim 2000 W si este prevazuta cu trei trepte de putere, ce inregistreaza un consum de 800 W, 1200 W si 2000 W. Este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 34 mc, adica pentru o inaltime de 2.5 m, avem o suprafata de aproximativ 14 mp.

Dispune de termostat de camera reglabil care te va ajuta sa mentii o temperatura relativ constanta, dar vei reusi in acest fel sa obtii si economii cu energia electrica.

Poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta gratie rotilor si a manerelor din dotare.

In plus, este un produs cat se poate de sigur fiind prevazut cu protectie anti-inghet si termostat de siguranta.

Acesta masoara 63 x 64.5 x 28.6 cm (l x L x A) si cantareste 12.19 kg.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest calorifer reuseste sa incalzeasca destul de repede incaperea unde este amplasat, iar datorita faptului ca este prevazut cu ulei, reuseste sa mentina destul de bine caldura. Sunt multumiti de alegerea facuta si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

TESY CB 2009 E01R este un model de calorifer electric care se descurca eficenta, facand fata chiar si incaperilor ceva mai racoroase. Este usor de mutat, iar clientii au fost multumiti. In plus, poti verifica aici o oferta de pret buna.

Pareri pe scurt: TESY CB 2009 E01R

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.7/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • siguranta in utilizare
  • usor de transportat
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *