22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Taurus Tasty N Cream este un aparat pe care, personal, l-am utilizat ocazional, dar care urmand cu strictete instructiunile din manualul de utilizare am reusit sa il folosesc in parametrii optimi. In mod cert nu se poate compara cu un aparat profesional, insa pentru uz casnic, consider ca isi face treaba destul de bine.

Aparatul de inghetata Taurus Tasty N Cream este un produs destul de usor de folosit, insa necesar sa urmati cu foarte mare atentie instructiunile de utilizare pentru a nu preintampina incidente neplacute, cum ar fi, de exemplu, ruperea paletei, asa cum s-a intamplat in cazul altor clienti care nu au luat in seama manualul primit.

Insa, revenind la aparat, trebuie sa stiti ca acesta a fost prevazut cu un bol detasabil cu capacitatea de 1.5 litri, insa continutul pe care il puteti obtine este de maxim 800 de ml. In principiu, inghetata pe care o veti obtine are o consistenta mai cremoasa, nu este atat de tare ca cea din comert care prezinta tot felul de agenti de ingrosare si este tinuta la congelator.

Principiul de functionare este destul de simplu. Respectand toata cantitatile din retetele existente in manual, va trebui sa introduceti ingredientele dorite in bol, iar paleta va mixa si omogeniza eficient continul. Bolul este prevazut cu niste perei dubli ce contin un gel frigorific ce contribuie la obtinerea unei inghetate gustoase si cremoase. Acest aparat nu urmareste sa obtina un continut asemanator cu cel din comert, ci o inghetata sanatoasa, cu arome naturale. In plus, cu ajutorul acestui aparat puteti obtine si serbeturi delicioase.

In general, timpul de preparare al unei inghetate este cuprins intre 20 si 40 de minute. Se monteaza si demonteaza foarte usor, paleta de mixare, capacul si bolul putand fi spalate chiar si in masina de spalat vase.

Dimensiunile aparatului sunt de 22.3 cm lungime, 22.3 cm latime si 29.3 cm inaltime, avand o greutate de 2.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Taurus Tasty N Cream este un aparat decent, usor de folosit si foarte practic, mai ales daca aveti si copii, care cu siguranta vor fi incantati sa deguste o inghetata naturala si gustoasa. In general, cumparatorii sunt impartiti in doua tabere: cei care au inteles cum se foloseste aparatul si au obtinut produsul final excelent, si cei care nu au inteles cum se foloseste ori au incercat sa dubleze cantitatile, iar rezultatul a fost dezastruos fiindca paletele aparatului s-au rupt. Inca o data va  recomand sa studiati cu atentie manualul, sa respectati intocmai instructiunile si sa aveti in vedere ca inghetata obtinuta nu este asemanatoare cu cea din comert si nici nu se vrea a fi, ci este ceva mai cremoasa, dar sanatoasa. Raportul calitate/pret este unul rezonabil.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *