24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Star-Light SCB-524SS este un slow cooker ieftin, dar util in orice bucatarie, pentru toate gospodinele care vor sa prepare mancare intr-un mod cat mai sanatos. In plus, este un aparat usor de folosit si de intretinut, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Aparatul este prevazut cu un vas de ceramica ce permite omogenizarea optima a temperaturii in timpul gatitului, ajutand aromele sa se intrepatrunda eficient. Se poate detasa cu usurinta, putand fi adaugat chiar si in cuptor pentru prepararea mancarurilor preferate. In schimb, nu se recomanda utilizarea vasului de ceramica direct pe aragaz, pe plita sau pe gratar. Beneficiind de un capac transparent, va fi mult mai usor sa monitorizati stadiul in care se afla alimentele aflate in inteiror. In plus, la final, acesta poate fi spalat chiar si in masina de spalat vase.

In functie de reteta si de timpul de preparare dorit, puteti regla modul de gatire in functie de setarile disponibile: High si Low. Modul High presupune un timp de preparare mai scurt, iar modul Low permite prepararea alimentelor intr-o perioada de timp mai mare.

Capacitatea vasului in dotare esste de 4.5 litri, putand fierbe sau praji in interiorul sau. De asemenea, datorita functiei de mentinere la cald, alimentele vor ramane calde pentru o perioada de timp dupa terminarea prepararii. Setarile dorite se realizeaza cu ajutorul panoul de control amplasat in partea din fata.

Dimensiuni produsului sunt de 38 cm latime, 28 cm inaltime si 24 cm lungime, avand o gerutate de 4.5 kg.

Concluzii si Pareri de la clienti

Din punctul meu de vedere, Star-Light SCB-524SS este un aparat practic in orice bucatarie, cu performante modeste, dar care merita achizitionat fiindca ne usureaza munca. Cumparatorii confirma acest lucru si sustin ca ii ajuta sa prepare mancarea mai usor, iar alimentele capata un gust placut. De asemenea, le place faptul ca este usor de folosit si de intretinut, iar din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul avantajos.

0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *