15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Tefal Pain & Délices PF240

Este important sa alegi de fiecare data electrocasnicele potrivite, iar acest lucru este posibil doar cu o informare in prealabil pentru a fi sigur ca faci cea mai buna alegere. Ei bine, de aceasta data vom discuta de un model de masina de paine care merita toata atentia noastra si anume Tefal Pain & Délices PF240.

Tefal Pain & Délices PF240 ofera o capacitate generoasa de 1000 g, astfel ca vei satura cu siguranta intreaga familie cu o singura paine.

Este dotata cu 20 de programe de coacere, printre acestea aflandu-se programe pentru prepararea painii dupa diverse retete, dar si programe pentru pregatirea iaurturului, prajiturilor, gemulului, cerealelor, pastelor si aluatului de pizza. Astfel, masina nu va fi eficienta doar pentru prepararea painii, ci ii poti gasi si alte atributii.

O functie importanta este programarea intarziata care iti va permite sa presetezi ora de incepere a activitatii pentru a savura paine calda si proaspata in orice moment al zilei.

De asemenea, functia de mentinere la cald se va ocupa de mentinerea calda a painii o perioada mai mare de timp.

Poti face ajustari si in ceea ce priveste gradul de rumenire al painii, existand trei nivele in acest sens.

Ca si accesorii, sunt incluse: paharul pentru iaurt, pahar gradat, lingura si carlig.

Produsul masoara 31 x 29 x 29 cm (W x D x H), avand o greutate de 4 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si declara ca aceasta masina de paine le-a depasit asteptarile. Sustin ca este suficient de incapatoare, iar programele din dotare sunt extrem de diversificate, fiind un aspect care i-a atras foarte mult. De asemenea, declara ca este usor de intretinut, cuva spalandu-se foarte usor. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Din punctul nostru de vedere, Tefal Pain & Délices PF240 este o masina de paine care merita achizitionata, fiind dotata cu programe foarte diversificate, putand fi astfel folosita si in alte scopuri. De asemenea, este usor de programat, iar daca vei urma cu strictete retetele din manualul de utilizare, nu vei avea cum sa dai gres. Beneficiezi aici si de o oferta de pret interesanta.

Review pe scurt: Tefal Pain & Délices PF240

9.6

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design placut
  • 20 de programe
  • programare intarziata
  • functie mentinere la cald
  • accesoriu iaurt

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate