15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Simbio CHY01TT

Convectorul electric Simbio CHY01TT reprezinta, fara doar si poate, una dintre cele mai ieftine solutii prin care iti poti incalzi o camera. De aceea, iti propunem sa afli toate detaliile necesare, pentru a te putea convinge ca este achizitia potrivita.

Simbio CHY01TT prezinta o putere de 2000 W, fiind potrivit atat pentru incalzirea unui dormitor, sufragerii, camera copilului sau chiar un atelier.

Acesta preia aerul rece aflat la aza pardoselii, il incalzeste prin intermediul rezistentei amplasate in interiorul carcasei metalice, dupa care raspandeste aerul cald prin partea de sus. Important de stiut este faptul ca intreg procedeul este foarte silentios si nu va ridica praful de pe podea.

Termostatul de camera are rolul de a opri sau scadea consumul energetic, dar si pentru a pastra o temperatura optima, constanta.

Prezinta trei trepte de incalzire: 750 W, 1250 W si 2000 W, pe care le vei regla in functie de necesitate si de preferinte.

Convectorul iti aduce un plus de siguranta, pentru ca se va opri automat atunci cand temperatura atinge o limita de siguranta, fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii.

Este dotat si cu timer, care iti va permite presetarea activitatii sale, pe intervale orare.

In plus, gratie functiei turbo vei reusi sa incalzesti mai rapid si eficienet incaperea.

Atentie insa, sa nu blocati niciodata gura de evacuare a aerului cald.

Pareri de la clienti

Cumparatorii au declarat ca si-au facut treaba foarte eficient cu ajutorul acestui convector si nu prea au ce sa ii reproseze. Au fost atrasi de pretul mic, de faptul ca prezinta timer si functie turbo. Acestia considera raportul calitate/pret de departe excelent.


Concluzii autor

Simbio CHY01TT constituie o solutie de incalzire a casei extrem de ieftina si eficeinta, pe care te poti baza oricand. Dispune de cateva functii ce asigura performante foarte bune, dar si un nivel de siguranta sporit. Gasesti aici oferta de pret propusa extrem de buna.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • timer
  • functie turbo
  • 3 trepte de putere
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *