Gratar electric Tefal Plancha Valencia Silvermania CB6718, 1600 W, 2/3 grill, 1/3 plansa, Negru/Inox

Oferte actuale de la magazine de renume:

Verifica ofertele Crazy Days la eMAG!

 

Review Tefal Plancha Valencia Silvermania CB6718

Tefal Plancha Valencia Silvermania CB6718 este un gratar electric pe care Tefal ni-l propune si recunosc ca mi-a atras foarte  mult atentia. Nu este tocmai un model clasic, de aceea, am dorit sa analizam in detaliu produsul si sa vedem de ce este in stare sa faca, iar in continuare vom discuta pe larg despre acest subiect.


Gratarul Tefal Plancha Valencia Silvermania CB6718 prezinta o putere de 1600 W si dispune de un termostat reglabiil ce permite ajustarea temperaturii in functie de preparatul dorit, fie ca este vorba despre carne, peste, oua, legume, fructe si asa mai departe. Deci, cu ajutorul acestui aparat, poti prepara o varietate de alimente. In plus, nu va fi nevoie sa adaugi ulei despre care stim ca odata incins are efecte nocive asupra organismului. Poti adauga carnea pe gratar fara ulei sau grasime, pentru ca datorita suprafetei antiaderente, alimentele nu se vor lipi. De aceea, va fi si foarte usor de curatat, iar tava unde este colectata grasimea, se poate detasa si poate fi spalata in masina de spalat vase.

Inainte de a adauga alimentele, va trebui sa ii acorzi aproximativ 10-15 minute pentru preincalzire, setandu-l in pozitia maxim 4-5. Indata ce s-a incalzit, poti aseza alimentele, dupa care poti regla termostatul in pozitia 6. In momentul in care indicatorul de temperatura se transforma in rosu solid, inseaman ca aparatul a atins temperaturar optima si poti adauga alimentele.

Datorita tehnologiei Thermo-Spot, aparatul va fi foarte usor de utilizat, iar alimentele vor fi preparate exact dupa gustul tau in ceea ce priveste textura, gustul si culoarea. Suprafata de gatit se incalzeste in mod uniform, drept pentru care si preparatele vor fi pregatite uniform.

Suprafata de gatit este prevazuta 1/3 plancha si 2/3 grill. Totodata, corpul gratarului este termoplastic.

Dimensiunile aparatului sunt de 50.9 x 32.7 x 12.7 cm (D x H x W) si cantareste 3.6 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un produs foarte bun care se incalzeste destul de repede, alimentele nu se lipsesc absolut deloc de suprafata sa, iar cuartarea este faorte facila. De asemenea, tava pentru scurgerea lichidelor se poate curata foarte usor avand in vedere ca poate fi adaugata si in masina de spalat vase. Pregateste uniform alimentele si este un aparat foarte usor de utilizat. In consecinta, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, Tefal Plancha Valencia Silvermania CB6718  este un gratar ce merita achizitionat pentru ca isi face treaba excelent, este usor de utilizat si se curata extrem de rapid. De asemenea, prepara uniform alimentele si poti pregati de la carne la legume si nu numai, fara sa fie nevoie de ulei sau grasimi. Aici poti profita de o oferta de pret foarte buna.

Pareri pe scurt: Tefal Plancha Valencia Silvermania CB6718

7.8

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

9.6/10

Functii

0.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Incalzire rapida
  • Indicator Thermo-Spot
  • Usor de curatat
  • Tavita pentru scurgerea lichidelor lavabila in masina de vase

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.