27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tesy BiLight GCV1004420B11TSR

Indiferent ca locuiesti la casa sau bloc, ai nevoie de un grad de confort ridicat. Este important sa ai apa calda 24/24 h fiind necesara in egala masura precum incalzirea locuintei. O solutie eficienta pentru aceasta problema este boilerul electric Tesy BiLight GCV1004420B11TSR.

Tesy BiLight GCV1004420B11TSR reprezinta unul dintre cele mai mari boiliere existente pe piata, avand un vomum de 100 de litri. Dimensiunile acestuia sunt de 93 x 44 x 46 cm (l x L x A), avand o greutate de 27.6 kg.

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, aparatul este prevazut cu o gama variata de functii inovatoare. Gratiei duzei de apa rece, este creat un efect de piston, asigurand o cantitate de apa calda cu pana la 15% mai mare comparativ cu alte modele. Totodata, prin introducerea barierei termice intre corpul bolierului si sistemul de prindere pe perete, in acest mod reusind sa recuperezi pana la 16% din energia consumata.

Consuma cam 2 kW, insa avand in vedere ca are un volum de 100 de litri, as puteam spune ca este un consum acceptabil. Apa ajunge la temperatura de 65 de grade Celsius in mai putin de trei ore. Unele persoane chiar au izolat rezervorul cu 1.8 cm de izolatie, astfel apa mentinandu-si temperatura optima.

In plus, pentru protejarea interiorului, aparatul este prevazut cu anod de magneziu care, prin galvanizare, nu va permite corodarea peritilor interior. Insa, acesta va trebui schimbat cam la 2-3 ani.

Mai mult decat atat, dispune de un deisgn elegant, iar panoul de control nu este vizibil la o prima vedere.

In momentul in care apa se afla in stadiul de incalzire, ledul va fi de culoare rosie, iar cand apa ajunge la temperatura optima, ledul va fi albastru.

Pareri de la clienti

Clientii sunt absolut multumiti de acest boiler si declara ca l-au instalat foarte usor, incalzeste uniform apa si este foarte stabil. Este suficient de multa apa chiar si pentru bai consecutive a unei familii cu 4 membrii. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Tesy BiLight GCV1004420B11TSR este un model extrem de bun, pe care il recomand cu toata increderea. Cu ajutorul lui, vei avea apa la orice ora si este o varianta practica, nu foarte costisitoare. In plus, aici poti verifica o oferta de pret rezonabila.

9.9

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Argumente PRO

  • volum foarte mare
  • usor de instalat
  • termostat reglabil
  • siguranta in utilizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *