27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Trotec TTK 40 E

Ai probleme cu umeazeala in locuinta si nu ai gasit inca o solutie pentru a scapa de ea? Atunci iti recomandam dezumidificatorul Trotec TTK 40 E care ar putea face minuni. Te asteptam sa vezi despre ce este vorba si sa te convingi daca este sau nu, un produs de inalta calitate.

Dezumidificatorul Trotec TTK 40 E are o capacitate de maxim 14 litri/zi si un debit de 100 mc/h. Este recomandat pentru spatii cu o suprafata de pana la 25 mp.

Cu ajutorul higrostatului reglabil, vei avea controlul permanent asupra umiditatii din aer. Setand valoarea dorita, indata ce umiditatea creste, aparatul va porni automat. Dupa ce valoarea a fost atinsa, acesta se va deconecta tot automat.

Trotec TTK 40 E dispune de un display digital, prin intermediul caruia poti regla umiditatea dorita din incapere. Este destul de simplu sa faci acest lucru.

Filtru de aer este lavabil si lupta eficient impotriva bacteriilor, filtrand si scamele, praful ori chiar parul de animale.

Ventilatorul este prevazut cu doua trepte de putere.

De asemenea, dezumidificatorul dispune de o lumina de avertizare, care va semnala atunci cand rezervor va fi plin cu apa. Sigur ca prezinta si protectie automata atunci cand rezervorul se umple, pentru a fi golit. Acesta se va deconecta automat.

Totodata, ai posibilitatea de a racorda un furtun de scurgere, pentru a nu mai fi nevoie sa golesti permanent rezervorul.

Important de stiut este faptul ca dezumidificatorul nu are nevoie de pastile sau alte consumabile, care ar atrage costuri in plus.

Temperaturile de functionare variaza intre 5 si 32 de grade Celsius, iar umiditatea intre 30 si 90% u.r.

De asemenea, aparatul dispune de timer, ceea ce iti va permite sa il programezi pe intervale orare pentru a functiona.

Pareri de la clienti

Clientii au declarat ca acest aparat este unul extrem de eficient si inca din prima zi de utilizare au observat diferenta. Reuseste sa elimine foarte bine umiditatea din aer si il recomanda cu toata increderea. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Trotec TTK 40 E este un model de dezumidificator pe care il recomand cu toata increderea, fiindca se descurca extraordinar de bine, eliminand in timp util umezeala din camera. Poate fi programat, setat la un anumit nivel si astfel asigura o flexibilitate buna, dar si siguranta in utilizare. Aici poti consulta si oferta de pret actuala.

9.5

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • timer
  • protectie la preaplin
  • eficienta ridicata
  • higrostat reglabil
  • lumina de avertizare

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *