16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

TESY CC 3012 E05 R

TESY CC 3012 E05 R este un model de calorifer foarte apreciat, ceea ce ne-a atras atentia si ne-a motivat sa il supunem unor teste. In continuare, vom discuta intr-un mod cat se poate de obiectiv despre produsul in cauza si vom prezenta si parerile clientilor.

Caloriferul TESY CC 3012 E05 R are o putere de 3000 W si dispune de 12 elementi. Totodata, este prevazut cu 3 trepte de putere ce inregistreaza un consum de 1200 W, 1800 W si 3000 W. Este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 70 mc.

Termostatul de camera din dotare permite mentinerea unei temperaturi constante, dar si obtinerea de economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur, iar din dotare nu lipsesc elementele de siguranta precum termostatul de siguranta si protecit aanti-inghet.

Caloriferul TESY CC 3012 E05 R are capacitatea de a incalzi mai rapid cu pana la 65% comparativ cu alte modele de calorifere. In plus, temperatura suprafetelei elementului este foarte sigura atat pentru cei mici, cat si pentru animalutele de companie.

Dimensiunile aparatului sunt de 55 x 60 x 16 cm (l x L x A) si cantareste 17 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte incantati de acest calorifer si declara ca se incalzeste foarte repede si, implicit, si camera este incalzita in timp util. De asemenea, au mai daugat faptul ca este foarte silentios chiar si la cea mai puternica treapta de putere, este usor de montat, iar manualul de utilizre este foarte explicit. Totodata, sunt incantati si de aspectul acestuia fiind destul de atent realizat, iar in ansamblu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Din punctul meu de vedere, caloriferul TESY CC 3012 E05 R reprezinta unul dintre cele mai bune modele, care se descurca cu brio si care a reusit sa treaca toate testele. Esential este faptul ca se incinge destul de repede si emana destul de rapid caldura, este silentios, astfel ca poate fi amplasat si intr-un dormitor. In plus, aici gasesti o oferta de pret avantajoasa, raportata la calitatea oferita.

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • se incalzeste rapid
  • silentios
  • siguranta in utilizare
  • 3 trepte de putere

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *