22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tesy CN 03 300 MIS

Tesy CN 03 300 MIS poate fi solutia optima pentru incalzirea unei anumite incaperi. Este un model foarte eficient, ce reuseste sa incalzeasca destul de repede camera unde este amplasat. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a vedea despre ce este vorba!

Convectorul Tesy CN 03 300 MIS are o putere de 3000 W si este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana la 60-80 mc.

Este un aparat foarte sigur fiind preavzut cu termostat de siguranta, protectie anti-inghet si grad de protectie IP24, ceea ce il face potrivit pentru a functiona si in medii umede cum ar fi bucatarie sau baie.

Termostatul de camera reglabil este foarte util pentru ca datorita lui vei reusi sa mentii o temperatura constanta, dar sa obtii si economii cu energia electrica.

Presupune o operare foarte silentioasa, ceea ce inseamna ca il poti amplasa cu toata increderea chiar si in dormitor.

Dimensiunile convectorului sunt de 118 x 45 x 9 cm (l x L x A) si cantareste 8.06 kg.

Pareri de la clienti

Utilizatorii au declarat ca este un aparat foarte eficient, reusind sa incalzeasca destul de rapid incaperea unde este ampalsat. De asemenea, acestia au adaugat ca nu ocupa mult spatiu, este foarte silentios si se monteaza usor. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Tesy CN 03 300 MIS este un convector foarte bun ce ti-ar putea fi de mare folos in sezonul rece. Poate fi amplasat atat in dormitoare, cat si in bai sau bucatarii, gratie protectiei IP24. Pentru a fi la curent cu oferta de pret propusa, te invitam sa intri aici.

9.5

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • incalzire rapida
  • protectie IP25

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *