15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

TESY HL 255 VPTC

TESY HL 255 VPTC este o aeroterma ceramica de calitate, capabila sa asigure conditiile optime pentru un confort sporit. Pentru ca frigul isi spune deja cuvantul, ai nevoie de aparatele potrivite care sa iti asigure confortul termic dorit. De aceea, este esential ori de cate ori este necesar, sa te informezi cu privire la produsul pe care urmeaza sa il achizitionezi. Te invitam sa vezi despre ce este vorba si in cazul acestui model de aeroterma!

Aeroterma TESY HL 255 VPTC are o putere de 2000 W si este prevazuta cu doua trepte de putere de 1000 W si 2000 W. Prezinta termostat electronic ce permite setarea temperaturii cuprinse intre 10 si 35 de grade CElsius.

Este un aparat foarte sigur fiind odtat cu protectie impotriva supraincalzirii si protectie la rasturnare.

De asemenea, este prevazut cu functia de ventilatie si oscilatie, pentru o distribuire uniforma a aerului cald.

Gratie timer-ului cu care a fost dotat, ai posibilitatea de a seta activitatea aparatului pentru 8 ore.

Datorita telecomenzii din dotare, poti controla aparatul de la distanta fara sa fie necesar ca de fiecare data sa te deplasezi pana la el.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un aparat foarte simpatic, care din punct de vedere estetic, arata foarte bine, beneficiind de finisaje atent realizate. Pe partea functionala, acestia declara ca functioneaza in parametrii optimi, incalzind destul de rapid incaperea. Sunt de parere ca merita fiecare banut si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

TESY HL 255 VPTC este o aeroterma eficienta, ce imbina perfect partea estetica si cea practica, iar rezultatul este unul deosebit. Aparatul isi face treaba eficinet, iar clientii sunt multumiti. Totodata, aici poti beneficia de o oferta de pret rezonabila.

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.2/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design placut
  • dimensiuni reduse
  • timer
  • telecomanda

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *