27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Tesy CN03050EIS

Tesy CN03050EIS este un convector electric eficient, ideal in sezonul rece. Ofera siguranta in utilizare, insa mai multe detalii vom dezbate in continuare.

Convectorul Tesy CN03050EIS prezinta o putere de 500 W si este recomandat pentru incaperi cu un volum de maxim 15 mc, ceea ce inseamna o suprafata de 6 metri la o inaltime standard de 2.5 m.

Dispune de termostat de siguranta si protectie IP24, ceea ce inseamna ca il poti amplasa si in incaperi unde exista un nivel destul de ridicat de umiditate cum ar fi baia sau bucataria. De asemenea, este prevazut si cu protectie impotriva inghetului si protectie supraincalzirii.

Il poti monta foarte usor in perete, iar personal l-as recomanda pentru o baie.

In plus, prezinta un aspect foarte placut, motiv pentru care se va adapta fara probleme in orice tip de baie.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca este un convector foarte bun, pe care il recomanda cu toata increderea. Acestia sustin ca este ideal pentru o baie si reuseste sa incalzeasca destul de repede, este silentios si usor de montat. In plus, acestia considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Tesy CN03050EIS este un convector potrivit pentru incaperi mici pentru ca prezinta o putere destul de redusa. Totusi cred ca este ideal pentru o baie obisnuita folosit ca principala sursa de incalzire. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret destul de buna pe care o poti vedea aici.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • usor de montat
  • protectie IP24
  • design placut
  • silentios

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *