22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Tesy CN03150EIS

Tesy CN03150EIS este un convector de perete foarte eficient, ce poate fi o alternativa de luat in calcul pentru incalzirea ueni anumite incaperi. Mai mult detalii te invitam sa afli in continuare si sa te convingi ca este aparatul potrivit.

Convectorul Tesy CN03150EIS are o putere de 1500 W, fiind potrivit pentru incaperi cu un volum de pana la 30-45 mc. Poate fi amplasat si in incaperi unde umiditatea este ridicata, precum bucatarie sau baie, pentru ca este prevazut cu protectie IP24. De asemenea, este dotat si cu functie de protectie impotriva inghetului.

Timer-ului iti permite sa setezi ora de pornire sau oprire cu pana la 96 de ore, in functie de programul tau. Temperatura poate fi ajustata in intervalului 15-30 de grade Celsius, avand regulator electronic.

Printre functiile din dotare se numara si functia Sleep si functia Smart Grid Ready.

Inregistreaza un consum energetic destul de mic si, totodata, beneficiaza de un design foarte placut, astfel ca se va integra perfect indiferent de incaperea unde l-ai amplasa.

Dimensiunile aparatului sunt de 45 x 83 x 9 cm (l x  Lx A).

Pareri de la clienti

Clientii sunt de parere ca ete un aparat foarte bun, de care sunt extrem de multumiti. Sustin ca reuseste sa incalzeasca excelent incaperea unde este montat si sunt incantati de faptul ca au posibilitatea de a programa activitatea sa. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Tesy CN03150EIS este un aparat foarte bun pentru incalzirea locuintei, pe care il recomand cu tota increderea. Este fiabil, usor de montat si foarte eficient si chiar nu a dezamagit deloc cumparatorii. In plus, din punctul meu de vedere, oferta de pret este una avantajoasa si o poti consulta aici.

9.5

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • protectie IP24
  • consum energetic redus
  • timer
  • control Wi-fi

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *