22 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Orion OHH-120

Orion OHH-120 este un aparat foarte util in sezonul rece, cand frigul creeaza disconfort foarte mare. Atunci, ai nevoie de o varianta de rezerva care sa te ajute sa treci mai usor peste acest inconvenient si sa te simti confortabil atat acasa, cat si la birou.

Aeroterma Orion OHH-120 este un aparat cu halogen si quartz prevazuta cu o putere de 1200 W si trei trepte ce permit ajustarea acesteia: 400 W, 800 W si 1200 W. Activand functia de oscilatie, va fi mai usor sa incalzesti camera uniform.

Este un aparat sigur, prevazut cu siguranta si protecite impotriva supraincalzirii. Prin urmare, nu vei avea de ce sa iti faci griji in acest sens.

Nu este un aparat mare, prin urmare, nu va ocupa nici foarte mult spatiu. Masoara 51 x 30 x 10.6 cm (l x L x A).

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca acest radiator este un aparat rezonabil, la care poti apela ca alternativa secundara cand vine vorba despre incalzirea unei anumite incaperi. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun.


Concluzii autor

Radiator cu halogen Orion OHH-120 este un aparat mic si practic, potrivit indeosebi pentru incaperile de dimensiuni reduse. In plus, poate fi achizitionat si de persoane ce nu dispun de un buget prea mare, pentru ca pretul este unul foarte mic si il poti vizualiza aici.

8.8

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.9/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *