27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Review TESY DHF 10 CEL

TESY DHF 10 CEL este un aparat foarte util indeosebi in spatiile inchise unde exista un nivel de umiditate al aerului crescut, ce ti-ar putea pune in pericol sanatatea. Este important ca in fiecare locuinta sa existe un nivel optim de umiditate, pentru ca nu trebuie sa ajungem in nicio extrema. Pentru  ca nici umiditatea scazuta nu este deloc beneficia organismului, trebuie sa te orientezi catre un aparat performant, capabil  sa asigure si sa indice nivelul optim pentru ca tu si cei dragi sa fiti in siguranta.

Dezumidificatorul TESY DHF 10 CEL este un dispozitiv de dezumidificare foarte bun, ce apartine  gamei 2016 facand parte din portofoliul producatorului Tesy si care ar putea concura cu brio chiar si cu cele mai consacrate brand-uri din acest domeniu. Dispune de sistem de dezumidifcare portabil, ceea ce inseamna ca poate fi mutat dintr-un loc in altul sau chiar dintr-o camera in alta fara probleme.

In partea superioara, se afla display-ul LED ce tine sub control umiditatea din mediul ambiant si permite utilizatorurlui sa ajusteze nivelul umiditatii in functie  de preferinte. Cu ajutorul panoului de control, vei putea alege programul  de lucru, tastele fiind prevazute cu o membrana protectoare. Aici poti vedea chiar si nivelul de umiditate actual inregistrat in incapere.

Practic, aerul umed este absorbit gratie  ventilatorului integrat in aparat, ce va fi trecut peste un  radiator cu aripioare ce detine o temperatura  scazuta. Agentul frigorific care are o temperatura mica si circula  prin serpetina radiatorului va raci radiatorul, iar acesta va raci la randul lui aerul ce circula prin exterior, de unde rezulta fenomenul de condens. Astfel, umiditatea din aer se va condensa pe elementele reci ale aparatului. Mai departe, aparatul emana aer uscat ce va avea o temperatura cu 1-2 grade mai mare decat in momentul in care a fost absorbit.

Functia de dezghetare automata este activata electronic si presupune ca gheata acumulata pe aripioarele radiatorului sa fie topita, iar condensul rezultat va fi colectat intr-un recipient ce are o capacitate de 2 litri. Respectivul recipient prezinta un plutitor cu semnalizare ce permite oprirea in mod automat a aparatului atunci cand se va umple cu apa, eliminand astfel riscul de a provoca o eventuala inundatie. In plus, poti apela si la varianta de a arunca apa direct in canalizare prin cadere gravitationala.

Acest recipient ar  trebui detasat si dezinfectat cu apa fierbinte pentru a indeparta ariscul formarii bacteriilor carese inmultesc foarte rapid in mediul umed.

Capacitatea maxima de dezumidificare intr-o zi este de 10 litri facand fata chiar si intr-o incapere de pana la40 mp. Debitul maxim de aer ventilat de aparat este de 110 mc.h intr-o singura treapta, de unde rezulta ca aerul circulat intr-o incapere de 40 mp cu o inaltime standard de 2.5 m ar trece prin aparat de circa 26 ori/zi. Avantajul suprem este ca poate fi mutat foarte simplu dintr-o camera in alta, deci il poti folosi pentru intreaga locuinta. Datorita amanerului ergonomic si rotilor, poate fi transportat foarte usor. Il poti aseza fie intr-un dormitor, living ori chiar si la birou, cu conditia ca suprafata sa nu depaseasca cei 40 mp recomandati.

Mai mult decat atat, nici in privinta zgomotului nu ai de ce sa te ingrijorezi intrucat nivelul  maxim nu depaseste 46 dB.

In ceea ce priveste eficienta energetica, aparatul este unul performant si din acest punct de vedere, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A, inregistrand un consum maxim de 245 W/h. Este dotat cy yb sebzir cy higrostat reglabil, care detecteaza in permanenta nivelul de umiditate din aer pentru a il adapta in mod automat cerintelor tale. In momentul in care valoarea de umiditate a fost depasita, aparatul va porni instant, iar  imediat ce nivelul umiditatii dorit a fost atins, aparatul se va deconecta automat.

Se recomanda folosirea aparatului in incaperi unde temperatura este cuprinsa intre 5 si 35 de grade Celsius, cu dimeniu de functionare intr-un spatiu cu umiditate cuprinsa intre 30% si 80% u.r. Instalatia de filtrare aer este prevazuta cu un filtru lavabil pentru praf, polen si agenti alergeni. Acest filtru de aer amplasat pe partea din spate a apartului prezinta un indiscator de infundare pe panoul de control, fiind foarte usor de detasat si de curatat.

Timer-ul este o functie foarte importanta si permite programarea activitatii aparatului pe intervale prestabilite, pana la 24 de ore.

Dimensiunile aparatului sunt de 18.5 x 47 x 27.6 cm (l x L x A) si cantareste 9.9 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca este un dezumidificator bun care functioneaza ireprosabil. Chiar si cei care au avut foarte  mari probleme cu umezeala care le-a cauzat si formarea mucegaiului, nu mai au niciun fel de probleme datorita acestui aparat. A reusit sa elimine umezeala excesiva extrem de rapid, iar cei care l-au amplasat in balcoane inchise unde intind rufele, au remarcat ca acestea se usuca mult mai rapid. In consecinta, sunt de parere ca este un produs ce merita achizitionat, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

TESY DHF 10 CEL este un dezumidificator foarte bun, pe care il recomandam cu toata increderea. Reuseste sa elimine umezeala excesiva in doar cateva ore, iar problema umiditatii excesive si a mucegaiului vor deveni istorie. Clientii se declara extrem de multumiti de produs, ceea ce ii confera un grad de incredere foarte mare. In  plus, aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: TESY DHF 10 CEL

9.7

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Pret

9.5/10

Design

9.5/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Timer 24 H
  • Dezghetare rautomata
  • Protectie automata
  • Elimina umezeala foarte repede

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *