24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Timber Genarom Negru/Sahara

Timber Genarom este un model de living deosebit, ideal pentru o sufragerie moderna si eleganta. Fiind de culoare neagra, va fi foarte usor sa asortezi cu restul pieselor de mobilier sau cu canapeaua, nefiind o culoare pretentioasa.

Fronturile sunt realizate din MDF lucios, corpurile din PAL negru mat, iar rafturile din sticla foarte rezistenta. Interesant este si iluminarea ce ii confera un design aparte. De retinut este faptul ca respectivele lumini sunt incluse in set.

Vine la pachet demontat, insa ansamblarea nu presupune o experienta vasta in acest sens, pentru ca primesti si schitele si va trebui doar sa le urmezi cu foarte mare atentie.

Dimensiunile setului sunt de 260 cm lungime, 46 cm latime si 195 cm inaltime.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt foarte incantati de alegerea facuta si declara ca este un set absolut incantator. Au fost fascinati inca de la inceput si se pare ca s-a ridicat la nivelul asteptarilor lor. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Timber Genarom este un set de living foarte modern, ba chiar indraznet as putea spune, realizat din MDF lucios si PAL, ce poate fi destul de usor de asortat. Clientii s-au declarat multumiti, iar din punctul meu de vedere, este o investitie rezonabila. Aici poti verifica si oferta de pret propusa care este una foarte avantajoasa.

9.4

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • design deosebit
  • lumini incluse
  • pret bun

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *