24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Tablo

Achizitionarea unui ventilator presupune o investitie minima pentru un plus de confort. Temperaturile ridicate incep sa devina din ce in ce mai neplacute, de aceea trebuie sa luam atitudine cat mai rapid, pentru ca pot fi chiar periculoase. Cu atat mai mult, cand vine vorba de birou ai nevoie de cele mai bune conditii, pentru ca la randul tau, sa fii productiv. Iti recomandam ventilatorul de birou Argo Tablo, dar nu inainte de a afla tot ceea ce te intereseaza despre acest produs.

Ventilatorul Argo Tablo este prevazut cu un design modern si elegant, iar datorita dimensiunilor sale reduse de 36 x 73 x 45 cm ( D x H x W), poate fi asezat chiar si pe birou, pentru ca pana la urma, acesta este si scopul pentru care a fost proiectat. Sigur ca si greutatea sa este una destul de mica, de doar 3 kg.

Desi este un aparat mic, ne surprinde prin puterea mare pe care o detine de 60 W. Dispune de trei trepte de viteza, pe care le vei adapta in functie de conditii.

Unghiul de inclinare poate fi reglat foarte usor, adaptand pozitia in care doresti sa ventileze aerul.

Dispune de timer ce iti va permite programarea activitatii aparatului.

Poti controla aparatul atat prin intermediul panoului de comanda, cat si a telecomenzii.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt multumiti de achizitia facuta si sustin ca este un produs excelent. Puterea mare reuseste sa le readuca confortul, fiind si usor de montat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Argo Tablo este un ventilator de birou foarte bun, iar eficienta sa crescuta se datoreaza in primul rand puterii mari de care dispune. In plus, ii vei gasi usor locul fiind un aparat destul de mic si poate fi controlat atat prin intermediul panoului de comanda, cat si al telecomenzii. Verifica aici cea mai recenta oferta de pret.

9.4

Calitate

9.4/10

Utilitate

9.7/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.0/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • dimensiuni reduse
  • timer

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *