14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Orion OFD-1609

Caldura devine din ce in ce mai greu de suportat in sezonul cald, cu atat mai mult cand vine vorba de birou. Iti recomandam sa te orientezi asupra unui model de ventilator care sa te scape de acest disconfortul care este destul de mare. Iar daca nu te poti hotari, noi te vom ajuta, printr-o prezentare obiectiva a tuturor produselor de care esti interesat. In continuare, discutam pe larg despre ventilatorul de birou Orion OFD-1609.

Ventilatorul Orion OFD-1609 inregistreaza o putere de 25 W, fiind suficienta pentru a iti readuce confortul. Dispune de doua viteze pe care le vei regla in functie de temperatura incaperii si de tolerenta pe care o ai.

Este un aparat destul de silentios, indeosebi pe prima treapta. In general, ar fi suficienta reglarea pe prima treapta, pentru ca raceste foarte bine, mai ales daca il asezi pe birou, la o distanta de aproximativ 40 cm.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte incantati de acest mic aparat care a reusit sa le readuca confortul. Cei mai multi, l-au achizitionat pentru birou, unde se produce si efectul de sera, aerului fiind irespirabil. Dar au fost si clienti care l-au cumparat pentru dormitor si s-a descurcat excelent. Il recomanda si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Orion OFD-1609 este un ventilator mic si practic, pe care il recomandam celor indecisi. Se descurca foarte bine, racoreste aerul in timp util si chiar nu vei mai avea probleme cu disconfortul cauzat de temperaturile foarte ridicate, problema des intalnita la birou si nu numai. Verifica95si o oferta de pret foarte buna.

Review pe scurt: Orion OFD-1609

9.3

Calitate

9.1/10

Utilitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.5/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • dimensiuni reduse
  • usor de montat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *