27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Ventilator cu picior ARGO PALLADIUM

Va doriti un ventilator puternic, foarte silentios si cu un design elegant? ARGO PALLADIUM este tot ceea ce va doriti, avand o putere de 50W, o structura robusta si 3 trepte de viteza, care va vor racori si in cele mai calduroase zile ale anului.

Deasemenea acest ventilator cu picior este foarte silentios, are 4 palete din aluminiu de diametru 40 cm si un suport cromat foarte elegant, ce se va preta in orice colt al camerei, avand o inaltime ajustabila de pana la 125 cm.

Pareri de la clienti

Parerile clientilor care au cumparat un astfel de ventilator sunt foarte bune, mai ales ca design-ul aparatului ARGO PALADDIUM este unul elegant, dar si utilitatea pe masura. Acestia afirma ca ventilatorul cu picior este ideal pentru zilele caniculare de vara iar raportul calitate-pret este unul foarte avantajos!

Concluzii autor

Consideram ca acest ventilator cu picior este ideal pentru orice locuinta, putand sa racoriti camerele fara a apela la aparate de aer conditionat scumpe, care consuma si foarta multa energie electrica. Deasemenea raportul calitate-pret este unul foarte bun si daca doriti sa il achizitionati, il puteti gasi aici, consultand oferta actuala!

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.1/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Putere 50w
  • 3 trepte de viteza
  • suport cromat

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *