24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Bionaire BTF002X

Bionaire BTF002X este un ventilator de tip turn care nu trebuie sa lipseasca din nicio casa, atunci cand temperaturile sunt caniculare si ai nevoie de un aparat care sa racoreasca locuinta.

Are o putere de 50W, 3 trepte de viteza si functia de oscilare, astfel incat fiecare colt din locuinta sa fie racorit, scapand astfel de temperaturile ridicate. Design-ul acestui ventilator turn este unul foarte fin, ocupand putin spatiu si se integreaza perfect in orice incapere.

Pareri de la clienti

Clientii se declara multumiti de alegerea pe care au facut-o, afirmand ca Bionaire BTF002X este un ventilator turn care este ideal atat acasa, cat si la birou, fiind util in orice situatie. Va ajuta foarte mult atunci cand temperaturile sunt ridicate iar raportul calitate-pret este unul bun, chiar daca unora s-ar putea sa li se para cam scump. Design-ul este unul placut, integrandu-se perfect in orice colt al locuintei!

Concluzii autor

Putem afirma faptul ca Bionaire BTF002X este o achizitie foarte buna pentru orice casa, facandu-si treaba cu brio, aceea de a racori casele pe timp de canicula. Raportul calitate-pret este unul excelent iar design-ul este unul foarte placut!

9.4

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Pret

9.1/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Putere 50w
  • Functie oscilatie
  • 3 trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *