24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Argo Standy

Temperaturile ridicate devin din ce in ce mai greu de suportat, de aceea este timpul sa luam atitudine. Poate ca nu toti cumparatorii isi doresc sau dispun de un buget prea mare pentru a achizitiona imediat un aparat de aer conditionat, de aceea recomandam achizitionarea unui ventilator. Argo Standy poate fi o alegere buna, indata ce veti afla toate detaliile necesare in cadrul acestui review.

Argo Standy dispune de un design modern si cat se poate de elegant, fiind prevazut cu 5 lamele din AS – material de calitate foarte buna. Inregistreaza o putere de 60 W si trei trepte de viteza, ajustabile in functie de propriile preferinte.

Poti controla aparatul atat prin intermediul panoului de comanda, cat si prin intermediul telecomenzii cu meniu prietenos.

Este prevazut cu o grila cu design special, realizata din 150 de spite metalice.

Unghiul de inclinare fiind reglabil, il vei putea adapta pentru ca aerul sa fie suflata in directia dorita.

Dispune de timer ce permite prestabilirea activitatii aparatului pe ore.

Argo Standy detine urmatoarele dimensiuni: 41 x 155 x 45 cm ( D x H x W) si cantareste 6.3 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de calitatea oferita de acest aparat, ce detine o putere mare care se resimte prin eficienta ridicata, chiar daca aceasta presupune un zgomot putin mai mare comparativ cu alte modele. Recomanda produsul mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Ventilatorul Argo Standy este un aparat pe care te poti baza in zilele caniculare, capabil sa iti readuca confortul. Presupune o putere mare, deci o eficienta ridicata pentru a tine la distanta disconfortul provocat de temperaturile ridicate. La randul nostru, il recomandam mai departe, iar aici va lasam o oferta de pret foarte buna.

Recenzii pe scurt: Argo Standy

9.3

Calitate

9.4/10

Utilitate

9.6/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • usor de montat
  • timer
  • trei trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • putin cam zgomotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *