24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Beko EFS5100W

Simti ca nu mai faci fata temperaturilor ridicate si ai nevoie neaparat de un aparat care sa iti diminueze disconfortul termic? Daca nu ai posibilitatea de a apela la un aparat de aer conditionat, atunci iti recomandam cu toata increderea achizitionarea unui ventilator. Discutam pe larg in cele ce urmeaza despre ventilatorul cu picior Beko EFS5100W pentru a vedea impreuna ce beneficii ar putea aduce.

Ventilatorul Beko EFS5100W inregistreaza o putere de 50 W si trei trepte de viteza. In cea de-a treia treapta de viteza, se activeaza functia Power Flow ce are capacitatea de a crea un flux puternic de aer pentru o racorire instanta, oricand ai nevoie.

Daca disconfortul termic este extrem de deranjant si nu mai ai rabdare, atunci te sfatuim sa apelezi cu incredere la Smart Flow ce este responsabil cu intensificarea procesului de racorire a incaperii, prin functia de oscilatie permitand miscarea fluida a aparatului, pentru a acoperi o arie cat mai larga.

Inaltimea aparatului este ajustabila pentru a directiona fluxul de aer exact cum iti doresti. De asemenea, si inclinarea aparatului este reglabila, alegand unghiul de inclinare.

Timer-ul iti va permite programarea incheierii activitatii aparatului, in mod automat, dupa ce timpul prestabilit s-a scurs.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca acest aparat este de mare folos in sezonul cald si ca a reusit foarte mult sa le diminueze disconfortul termic. Nu au fost identificate probleme de functionalitate, motiv pentru care considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Ai nevoie de cele mai bune conditii atat acasa, cat si la munca. Apeleaza cu incredere la ventilatorul Beko EFS5100W ce ofera conditii rezonabile pentru a te putea simti in permanenta confortabil. Nu este usor sa suporti temperaturile ridicate si nu ai de ce sa rezisti cand ai la indemana tot ceea ce iti trebuie. Poti consulta aici oferta de pret pe care vanzatorii ne-o propun si care din punctul nostru de vedere este avantajoasa.

9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

8.8/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • trei trepte de viteza
  • timer
  • oscilatie
  • Power Flow

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *