22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Orion OFS-S160

A iti asigura un minim de confort, chiar nu inseamna o investitie colosala. Ba dimpotriva, poti gasi produse care sa ti se potriveasca si care sa fie cat se poate de accesibile ca si pret. Producatorii s-au gandit la toate, si sigur ca exista categorii de persoane cu bugete diferite. Astfel, putem spune ca ventilatorul Orion OFS-S160 se adresesaza chiar si bugetelor ceva mai restranse, dar pana atunci, haideti sa vedem despre ce este vorba.

Ventilatorul cu picior Orion OFS-S160 ofera o putere de 45 W si trei trepte de viteza, ce iti ofera posibilitatea de a ajusta puterea dupa propriu confort.

Pe piciorul aparatului se afla panoul de control de unde vei putea realiza setarile dorite.

Dispune de timer ce iti va permite programarea incheierii activitatii aparatului, deci vei putea chiar si adormi seara cu ventilatorul pornit. Acesta poate fi programat pana la 450 de minute.

In ceea ce priveste zgomotul produs, este un aparat foarte silentios, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi din acest punct de vedere.

Pareri de la clienti

Clientii sustin ca aparatul se descurca foarte bine si corespunde descrierii facute in totalitate. Racoreste destul de rapid si eficient incaperea si nu au avut de ce sa se planga pana acum. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Consider Ventilatorul cu picior Orion OFS-S160 un aparat pentru toate buzunarele, fiindca ofera beneficii destul de bune la un pret accesibil, pe care il poti verifica aici. Este foarte simplu de utilizat acest ventilator, dar il poti si muta dintr-o incapere in alta in cazul in care doresti sa racoresti si alta incapere. Este o alternativa de luat in calcul, de care clientii s-au declarat multumiti.

Opinii pe scurt: Orion OFS-S160

8.7

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

8.9/10

Pret

8.9/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de viteza
  • timer
  • silentios
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *