27 mai 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

 

Vortex FT30-B29

Iti prezentam un ventilator mic si dragut care ti-ar putea diminua disconfortul creat de temperaturile inalte. Este vorba despre ventilatorul de birou Vortex FT30-B29 care iti poate asigura conditii optime pentru randament ridicat in timpul programului la serviciu.

Inregistreaza o putere de 35 W si trei trepte de viteza, ce iti vor oferi posibilitatea de a regla puterea aparatului, astfel incat sa o adaptezi in functie de propriul confort. Totodata, este prezenta si functia de oscilatie ce presupune realizarea de miscari circular stanga-dreapta pentru o racorire mai eficienta a incaperii.

Controlul se va realiza exclusiv prin intermediul panoului de comanda amplasat la baza acestuia, fiindca nu prezinta telecomanda.

Ne surprinde prin prezenta timer-ului acesta putand fi programt pentru o ora, astfel dupa ce acest timp s-a scurs, ventilatorul isi poate incheia singur activitatea.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sustin ca este un aparat de mare folos, fiindca pentru birou au cautat un ventilator mic, eficient si ieftin, fiindca nu ar fi avut rost sa faca o investitie prea mare. Prin urmare, il recomanda si estimeaza raportul calitate/pret avantajos.


Concluzii autor

Vortex FT30-B29 este un ventilator ieftin, al carui pret il poti verifica aici, dar care se descurca excelent. Este foarte usor de montat si ofera conditiile potrivite pentru un mediu de lucru ambiant fara a mai fi deranjat de disconfortul creat de temperaturile ridicate. In plus, clientii sunt multumtiti de el, ceea ce nu ii face altceva decat sa ii ofere un plus de incredere.

8.9

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.1/10

Design

8.5/10

Argumente PRO

  • trei trepte de viteza
  • timer

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *