24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Meister Hausgerate HRH -1693F

Iti prezentam in cadrul acestui review un nou model de ventilator despre care cel mai probabil, nu stii prea multe detalii, dar noi suntem aici pentru a iti clarifica orice nedumerire. Este vorba despre ventilatorul cu picior meister Hausgerate HRH -1693F, un model ce a reusit sa starneasca curiozitatea multor utilizatori, de aceea consider ca este un produs ce merita dezbatut pe larg.

Ventilatorul meister Hausgerate HRH -1693F prezinta o putere de 40 W si trei trepte de viteza, pe care le vei regla in functie de propriul confort.

Dispune de functia oscilatie, pentru o racire mai rapida si mai eficienta a incaperii.

Prezinta trei palete realizate dintr-un plastic foarte rezistent ceea ce ii confera aparatului o fiabilitate ridicata.

Masoara 520 x 440 x 120 cm ( D x H x W) si cantareste 3.2 kg.

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt foarte multumiti de acest aparat si sustin ca raceste foarte bine incaperea. De asemenea, a fost usor de montat, este silentios chiar si pe cea mai puternica treapta de viteza. Considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Te poti descurca pentru a iti crea cele mai bune conditii chiar si cu un buget mic. Ventilatorul meister Hausgerate HRH -1693F este un aparat foarte ieftin, dar practic, care se descurca excelent. Astfel, vei suporta mult mai usor caldura, fara sa fii deranjat acustic. In plus, oferta de pret este foarte avantajoasa si o poti verifica aici.

8.8

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.7/10

Argumente PRO

  • oscilatie
  • 3 trepte de viteza

Argumente CONTRA

  • lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *