24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Scanner CZUR ET16

Fiindca tehnologia evolueaza tot mai mult, iti prezentam un scanner interesant ce iti va permite sa scanezi carti si alte documente si materiale in timp util. Este vorba despre noul scanner CZUR ET16 despre care vom discuta pe larg pentru a putea concluziona daca este sau nu produsul cel mai potrivit ce ar merita achizitionat.

CZUR ET16 este un scanner de format A3 si A4 , utilizand tehnologia ABBYY OCR. Presupune o scanare de  40 de pagini pe minut, fara a fi necesara desfacerea documentelor legate ori cele capsate. Totul devine mai facil, dar si mai rapid.

Dispune de serviciu WiFi si Cloud, astfel ca vei putea conecta scanner-ul la internet.

Cu ajutorul acestui aparat, practic, vei scana o pagina in mai putin de o secunda. Facand un calcul, teoretic ai putea scana 60 de pagini pe minut, insa depinde si de viteza cu care tu vei intoarce foaia. Astfel, scanner-ul CZUR ET16 devine de 10 ori mai rapid comparativ cu scannerele flatbed traditionale ori chiar decat camerele HD.

Scanner-ul foloseste un sistem de imagistica foto digitala, substituindu-l pe cel clasic bazat pe scanarea liniara. In acest mod, se va reusi obtinerea unei viteze mult mai bune.

In cazul sistemului clasic de scanare liniare, senzorul si sursa de lumina vor trebui miscate liniar, pentru a putea citi intreaga suprafata, ulterior retrangandu-se pentru a fi reluat intreg procesul pentru urmatoarele pagini. Pe de alta parte, scanner-ul CZUR ET16 are o functionare cu totul diferita. Practic, aparatul fotografiaza pagina amplasata sub acesta intr-o fractiune de secunda.

Interesant la acest scanner este faptul ca nu doar fotografiaza imaginea, ci si o proceseaza. Prezinta un procesor MIPS pe 32 de biti, 1 GB memorie DDR3 si 1 GB de stocare pentru procesarea imaginilor, cum ar fi: eliminare degete, auto-crop, aplatizare si asa mai departe.

Daca la un scanner clasic este foarte probabil ca o carte sa fie distrusa, cu atat mai mult daca discutam despre o carte groasa, in cazul acestui scanner nu exista o astfel de posibilitate. In cazul celor obisnuita, este necesara dezlegarea cartilor, in timp ce acest scanner poate fotografia orice tip de carti, fara a le distruge, chiar si pe cele mai fragile

Si pentru ca am mentionat anterior despre serviciul de Wi-fi si Cloud, trebuie specificat faptul ca acestea presupun Incarcare, Procesare, Stocare si, desigur, Distribuire.

Datorita conexiunii la Wi-fi, fisierele scanate vor fi incarcate automat pe contul tau de Czur Cloud.

Imediat ce ai scapat imaginea, Czur Cloud o va putea procesa in mod automat si chiar exista posibilitatea de a rula functia OCR din Cloud.

Avand la dispozitie o capacitate de stocare de 10 GB oferita de contul Czur Cloud, vei putea stoca in deplina siguranta chiar si cele mai importante fisiere, pentru a le accesa oricand si de oriunde.

La final, poti genera un link de distribuire, pe care sa il poti expedia oricarui utilizator doresti, primind astfel accesul sa deschida sau sa descarce respectivele fisiere.

Scanner-ul CZUR ET16 prezinta urmatoarele dimensiuni: 37.5 x 22 x 39 cm ( W x D x H).

Pareri de la clienti

Cumparatorii sunt extrem de incantati de acest aparat care se descurca eficient. Sustin ca este o achizitie ce a meritat fiecare banut fiindca eficienta sa este incomparabila comparativ cu un sistem clasic, ce presupunea un efort si o durata mai mare. Il recomanda cu toata increderea si considera raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Suntem de parere ca scanner-ul CZUR ET16 este un aparat foarte bun, ce ofera performante extrem de bune. Presupune, in primul rand, un plus de confort, un timp considerabil mai mic de scannare a cartilor si alte documente si, cel mai important, acestea nu vor fi degradate. Poti verifica aici o oferta de pret foarte buna pentru acest model de scanner.

9.7

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • scannare rapida
  • nu deterioreaza cartile
  • Wifi
  • Pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *