25 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Arctic V 296

Opteaza pentru o vitrina friorifica incapatoare, in care sa poti aseza bauturi sau chiar alimentele. O alta sugestie interesanta ar fi si vitrina frigorifica  Arctic V 296 care vine la pachet cu o eficienta ridicata, la un pret avanajos.

Vitrina  Arctic V 296 dispune de o capacitate de 282 litri, iar daca ar fi sa facem o comparatie, putem spune ca este la fel de incapatoare precum un frigider cu volum mare. In principiu, rolul unei vitrine este de a raci continutul, iar in acelasi timp, prin usa din sticla, sa permita o buna vizibilitate din exterior, fara a fi necesara deschiderea usii daca nu este cazul.

In interior, se afla 6 rafturi metalice, existand 9 trepte de nivel, pentru a aseza rafturile respective dupa bunul plac. Sigur, daca nu ai nevoie de toate, mai poti renunta la ele.

Poate fi amplasata atat in magazine, cat si cofetarii sau chiar restaurante. Ofera o buna vizibilitate asupra produselor aflate in interior si este suficient de incapatoare.

Usa este prevazuta cu o membrana care are rolul de a izola foarte bine, fara sa permita pierderea temperaturii rece. In acelasi timp, prezinta avantajul de a nu permite bacteriilor sa patrunda in interiorul sau.

Usa este realizata dintr-o rama solida si sticla securizata, avand deschidere standard pe partea dreapta.

Masoara 149.3 x 59 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 62 kg.

Pareri de la clienti

Clientii sunt foarte multumiti de aceasta vitrina si sustin ca este foarte incapatoare, spatioasa si isi fac treaba excelent cu ea. De asemenea, afirma ca are un aspect placut si arata mai bine decat in poze. Mai mult decat atat, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.


Concluzii autor

Arctic V 296 este o vitrina frigorifica spatioasa si foarte eficienta, pe care o recomandam cu toata increderea. Aflandu-se in portofoliul unui brand romanesc, vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna pe care o poti consulta aici.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • capacitate generoasa
  • racire eficienta
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *