14 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

 

Arctic V 245

Cauti o vitrina frigorifica ieftina, dar cu un volum peste media gamei? Iti recomandam vitrina frigorifica Arctic V 245 care merita sa ii acorzi macar cateva momente. Te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a te convinge daca este sau nu, produsul care te avantajeaza.

Vitrina Arctic V 245 dispune de o capacitate de 240 de litri, fiind potrivita pentru magazine, cofetarii sau chiar restaurante. In principiu, ideea este sa permita o buna vizibilitate din exterior, fara a deschide usa.

Interiorul este organizat cu ajutorul celor 5 rafturi metalice. Pentru acestea, sunt puse la dispozitie 10 trepte de nivel. Sigur, daca nu ai nevoie de toate, mai poti renunta la ele si le poti adauga numai cand ai nevoie.

In partea superioara, se afla un venteilator care are rolul de a distribui uniform temperatura in toata cavitatea inteiroara. In acest mod, produsele vor fi in maxima siguranta.

Pe usa vitrinei se afla o membrana ce are rolul de a izola foarte bine, fara sa permite pierderea aerului rece. In plus, nu permite nici patrunderea bacteriilor in interior.

Dimensiunile vitrinei sunt de 134.4 x 54 x 60 (l x L x A) si cantareste 50 kg. Prin urmare, ocupa destul de mic, astfel ca il poti amplasa si in spatii ceva mai inguste.

Pareri de la clienti

Clientii sunt multumiti de alegera facuta si sustin ca nu face condens, este suficient de spatioasa si isi face treaba cum promite. Acestia considera raportul calitate/pret foarte bun.


Concluzii autor

Arctic V 245 reprezinta un model de vitrina frigorifica practica, care ofera un volum rezonabil. Interiorul poate fi organizat dupa bunul plac cu ajutorul rafturilor metalice, iar clientii sunt multumiti. Aici poti consulta si tu oferta de pret actuala care este foarte avantajoasa.

8.8

Calitate

8.5/10

Fiabilitate

9.0/10

Pret

9.0/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • volum rezonabil
  • racire eficienta
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *