16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Whirlpool AKZM 8480 S

Iti facem cunostinta cu un cuptor incorporabil cu totul deosebit si anume Whirlpool AKZM 8480 S. Este un model care ne-a surprins foarte mult in mod placut si care merita atentia noastra macar pentru cateva momente. Reuseste sa imbine perfect atat partea estetica alaturi de cea practica, devenind astfel un produs elegant cu functii performante.

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM 8480 S ofera o capacitate impresionanta de 73 litri, ceea ce inseamna ca poti intreprinde orice tip de activitate culinara vei dori.

Este prevazut cu alimentare electrica, astfel ca discutam despre o coacere mai rapida si mai uniforma a alimentelor, dar si de siguranta specifica, aprindere facila si implementarea unei serii interesante de functii.

In ceea ce priveste consumul energetic, ei bine, cuptorul ne surprinde si la acest capitol. Atinge standarde inalte, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+.

Controlul se va realiza exclusiv prin intermediul panoului de comanda, iar pe display va fi afisat continuu un feedback.

Este prevazut cu usi glisante ce permit manevrarea preparatelor in afara cavitatii incinse. In plus, usa dispune de balamale Soft Close pentru a nu fi trantita.

Cuptorul electric Whirlpool AKZM 8480 S este dotat cu o gama foarte ampla de functii si tehnologii, dar si de 16 moduri de gatit presetate.

 • Tehnologia 6th Sense – vizeaza reglarea automata a parametrilor implicati in procesul de gatit, raportat la felul alimentelui si reteta. In plus, cuptorul va transmite permanent feed-back referitor la stadiul alimetnelor, reusind sa modifice automat si functiile. Alimentele vor fi preparate cat mai corect, fara sa fie nevoie de interventia voastra.
 • Tehnologia Ready2Cook – presupune eliminarea etapei de preicalzire a cuptorului, evident acolo unde retetele permit acest lucru, datorita sistemului de convectie al aerului cald.
 • Tehnologia Cook 3 – denumita si gatire tridimensionala are in vedere coacere simultana a trei feluri de mancare diferite, fara a imprumuta mirosuri si arome intre ele.
 • Tehnologia Maxi Cooking – utilizeaza elementul de incalzire superior 75% si cel inferior 25%, obtinand astfel alimente crocante, dar care nu vor fi si uscate.
 • Timer-ul – nu iti va permite sa uiti de alimente, iar indata ce timpul prestabilit va expira, acesta va opri coacerea.
 • Grill – este potrivit pentru prepararea bucatilor mari de carne, acestea devenind fragede la interior si imbracate intr-o crusta crocanta la exterior.
 • Sistemul de autocuratare prin piroliza – vizeaza inmuierea reziduurilor cu ajutorul aburilor, ulterior, fiind necesara actionarea cu o laveta umeda pentru a indeparta resturile.

Pareri de la clienti

Asa cum era si de asteptat, clientii sunt absolut incatati de eficienta acestui cuptor si declara ca este extrem de incapator si coace foarte bine alimentele. Nu li s-a intamplat niciodata pana acum sa arda ceva si au testat tot felul de retete de prajituri sau fripturi. Sunt de parere ca este un produs foarte bun si apreciaza raportul calitate/pret excelent.


Concluzii autor

Recomandam cu toata increderea cuptorul incorporabil electric Whirlpool AKZM 8480 S pentru ca este un produs performant, care ofera rezultate pe masura. Clientii au putut confirma toate aceste aspecte, iar aici poti beneficia de o oferta foarte buna.

Pareri pe scurt: Whirlpool AKZM 8480 S

9.8

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Argumente PRO

 • 16 moduri de gatire presetate
 • capacitate generoasa
 • cook 3, ready2cook
 • autocuratare prin piroliza
 • design elegant

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *