22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Ciocan rotopercutor Steinhaus, PRO-RH1500

Ciocan rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500 dispune de un motor foarte puternic de 1500W, care favorizeaza lucrul fara efort gratie prezentei mecanismului pneumatic puternic, permitand lucrari de gaurire, gaurire cu percutie si daltuire.

Sistemul de tip SDS-Plus favorizeaza schimbarea rapida accesoriilor, rotopercutorul fiind destinat pentru lucrari de gaurire a betonului pana la 32mm si de daltuire.

Steinhaus PRO-RH1500 reprezinta unealta ideala pentru toate lucrarile de gaurire si daltuire din casa, fiind conceputa cu trei functii importanta: mecanismul de percutie pentru gaurirea betonului, pana la 32 mm, opriti acest mecanism pentru gaurire obisnuita. Selectati oprirea rotatiei pentru lucrarile de daltuire usoara, de exemplu indepartarea placilor de gresie si faianta din bucatarie si baie.

Rotopercutorul PRO-RH1500 vine la pachet cu o serie de accesorii foarte utile, cum ar fi:

  • 3 Burghie SDS-Plus (8 / 10 / 12 mm x 150mm)
  • Spit SDS-Plus 14x250mm
  • Dalta SDS-Plus 14x250mm
  • Aparatoare de praf
  • Pereche carbuni

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat acest model de rotopercutor Steinhaus PRO-RH1500  sunt multumiti de achizitia facuta, afirmand ca este foarte puternica si usor de folosit. Acestia apreciaza raportul calitate-pret ca fiind bun, fiind unul dintre cele mai accesibile ciocane rotopercutor din aceasta gama.

Concluzii autor

Consider ca Steinhaus PRO-RH1500 este un ciocan rotopercutor bun, cu care va puteti face treaba fara probleme in casa, cum ar fi gaurirea peretilor, spargerea gresiei si a faiantei etc. Raportul calitate pret este ok dupa spusele clientilor, astfel ca nu ne ramane decat sa o recomandam pentru achizitionare.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Motor cupru
  • Putere 1500W
  • Mecanism pneumatic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *