24 iulie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Days doar la eMAG!

 

Review Whirlpool FDLR 70220 S

Whirlpool FDLR 70220 S este o masina de spalat interesanta, capabile sa asigure conditiile optime pentru ca hainele sa fie spalate in mod adecvat, dar fara sa fie deteriorate. Te invitam in continuare sa ne urmaresti si sa te convingi daca este produsul potrivit.

Masina Whirlpool FDLR 70220 S este placuta din punct de vedere estetic, carcasa fiind de culoare argintie. Frontal, se afla panoul de control, prin intermediul caruia vei realiza toate ajustarile dorite referitoare la programele de spalare, dar si cuva pentru detergent.

Aceasta ofera o capacitate rezonabila de 7 kg, ceea ce o recomanda chiar si pentru o familie cu trei membrii. Este eficienta si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa A+++. 

Tehnologia speciala al 6-lea simt presupune optimizarea permanenta a resurselor implicate in procesul de spalare, astfel incat indiferent de tipul de tesatura sau de gradul de murdarie, hainele vor fi tratate corespunzator, pentru cele mai bune rezultate. Mai mult decat atat, tehnologia al 6-lea simt Colours protejeaza culorile pentru a isi pastra intensitatea.

Viteza maxima de centrifugare pe care o poate atinge este de 1200 rpm. Cum bine stim exista si modele cu 1400 rpm si, mai nou, chiar si 1600 rpm, insa de un lucru va pot asigura: de cele mai multe ori, nu veti putea opta nici macar pentru 1000 rpm, fiind si aceasta este o viteza destul de mare, incat anumite tipuri de tesaturi ar putea fi afectate.

Whirlpool FDLR 70220 S este dotata cu 15 programe de spalare, suficient de diversificate si bine gandite. In principiu, acestea se adreseaza tuturor tipurilor de nevoi, de la culori, tesaturi si chiar nevoi speciale.

Atunci cand ai nevoie ca masina sa isi inceapa spalarea la o anumita ora cand tu, poate, nici nu esti acasa, poti activa cu incredere functia de progamare intarziata.

Nivelul maxim de zgomot produs la spalare este de 59 dB, iar la centrifugare este de 75 dB, ceea ce inseamna ca este o masina destul de silentioasa.

Masoara 52 cm adancime, 59.5 cm latime si 84.5 cm inaltime.

Pareri de la clienti

Utilizatorii sunt de parere ca este o  masina care spala foarte bine hainele si merita fiecare banut. De asemenea, acestia au declarat ca prezinta suficient de multe programe, astfel ca de fiecare data au avut de unde alege si nu au mai fost nevoie de eventuale ajustari. In principiu, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.


Concluzii autor

Masina de spalat rufe Whirlpool FDLR 70220 S este un model interesant, care ar merita achizitionat. Ofera o capacitate rezonabila, este foarte economica si isi face treaba ireprosabil. Pana la urma, ce ti-ai putea dori mai mult de la o masina de spalat rufe? Aici poti verifica si oferta de pret care este foarte avantajoasa.

9.2

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

  • numar mare de programe
  • eficienta energetica
  • pret avantajos
  • tehnologia al 6 lea simt

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *