15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

YPAN ( Ural ) 5200

YPAN ( Ural ) 5200 este o drujba pe benzina foarte rezistenta, usor de manuit si gandita pentru utilizarea in scop personal, fiind ideala pentru taiere, curatarea padurii tinere, taierea lemnelor pentru foc, taiere crengilor copacilor sau alte activitati specifice. Are un design ergonomic, sistemul anti-vibratii asigurand o munca de durata mare fara oboseala.

Prezinta un motor puternic de 3,5 CP (putere 2570W si viteza 12000rpm), ce poate face fata tuturor provocarilor in materie de taiere a lemnului pentru foc, pentru toaletare sau curatarea arborilor de crengi si de ce nu, pentru a pregati bustenii in activitatile diverse de constructii. Motofierastraul rusesc YPAN ( Ural ) 5200 prezinta o lama de 40cm, ideala pentru a face diverse lucrari in curte, gradina sau livada.

Are o pompa de combustibil optimizata special pentru a pastra liniile de combustibil curate, ajutand totodata la facilitarea pornirii.

YPAN ( Ural ) 5200 vine la pachet cu o gheara cu 4 colti pentru busteni care ajuta la fixarea pe pozitie a trunchiului de copac, taierea fiind astfel precisa si sigura. De asemenea, Ural Ypan 5200 dispune de un sistem special pentru reducerea nivelului de vibratii la utilizator, reducand astfel oboseala din timpul utilizarii.

Accesorii incluse in pachet:

Pareri de la clienti

Clientii care au achizitionat aceasta drujba pe benzina YPAN ( Ural ) 5200 sunt de parere ca este un produs foarte bun si foarte fiabil, usor de manevrat, cu care iti faci treaba fara probleme. Acestia mai apreciaza pretul ca fiind foarte mic, in raport cu nivelul calitatii produsului, unul ridicat de altfel.

Concluzii autor

Consider ca este un motofierastrau perfect pentru activitatile enumerate mai sus, mai ales daca doresti sa tii cont si de buget. Raportul calitate pret este unul excelent iar fiabilitatea ridicata, toti clientii fiind multumiti de modul in care YPAN ( Ural ) 5200 se comporta.

9.3

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.5/10

Design

9.1/10

Argumente PRO

  • Calitate foarte buna
  • Raport calitate-pret excelent
  • Viteza 12000rpm
  • Putere 2570W

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *