15 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Homeleader DF-200M3-9

Alege produsul potrivit pentru incalzirea locuintei in sezonul rece. Iar daca nu reusesti sa te decizi, atunci te invitam sa afli toate detaliile necesare despre fiecare produs care ti-a atras atentia. Iti prezentam caloriferul electric cu ulei Homeleader DF-200M3-9 despre care vom discuta in acest review.

Homeleader DF-200M3-9 are o putere de 2000 W si prezinta 9 elementi. Este recomandat pentru incaperi cu un volum de pana lal 37 mc. Calculat la o inaltime a camerei de 2.5 m, atunci suprafata recomandata ar fi de aproximativ 15 mp.

Dispune de trei trepte de putere si anume: 800 W, 1200 W si 2000 W.

Termostatul reglabil va fi eficient in mentinerea unei temperaturi constante, dar si pentru a obtine economii cu energia electrica.

Este un aparat sigur fiind prevazut cu termostat de siguranta si siguranta impotriva supraincalzirii.

Este usor de transportat si mutat dintr-o camera in alta gratie rotilor din dotare.

Pareri de la clienti

In principiu, clientii au declarat ca in mare parte au incalzit dormitoare si s-a descurcat bine. Dormitoarele au avut in medie suprafete de 10-13 mp si caloriferul a reusit sa incealzeasca foarte bine si rapid. Considera raportul calitate/pret bun.


Concluzii autor

Homeleader DF-200M3-9 este un model de calorifer electric cu ulei destul de eficient pe care te poti baza in sezonul rece. Poti incalzi cu ajutorul sau mai multe incaperi, pentru ca il vei putea muta foarte usor. Pentru a consulta si o oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

8.9

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Pret

8.6/10

Design

8.8/10

Argumente PRO

  • 3 trepte de putere
  • usor de transportat

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *