22 aprilie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Crazy Seazon doar la eMAG!

 

Masina de tocat Zelmer ZMM5588W

Vine sezonul de toamna, in care ai nevoie de o masina de tocat puternica, care sa faca fata tuturor cerintelor si treburilor din bucatarie, fie ca este vorba de tocat carne, de facut carnati sau de tocat legume. Noua masina de tocat Zelmer ZMM5588W este exact ce va trebuie, fara a cheltui un buget foarte mare veti avea o masina de tocat puternica si fiabila in acelasi timp, ce se va descurca de minune in orice imprejurare.

Motorul este excelent, are o putere de 2000W si o capacitate de tocare de pana la 2.5kg/minut, facand astfel aceasta activitate mai usoara si mai rapida. In ceea ce priveste motorul, puteti fi siguri ca nu veti avea probleme cu el niciodata, datorita cuplajului de siguranta cu care este dotat si care opreste functionarea atunci cand masina este supraincarcata.

Totodata amintim si cele trei site de macinare de diferite dimensiuni ( 2.7,4, 8 mm), precum si un cutit din inox de inalta calitate, conceput special pentru a prelungi durata de viata si performantele masinii de tocat Zelmer ZMM5588W.

Zelmer ZMM5588W vine la pachet cu un accesoriu pentru umplerea carnatilor, insa designul modular face sa fie una multifunctionala si sa permita atasarea diverselor accesorii compatibile, la aparatul de baza, cum ar fi: storcator de rosii, palnie caranti, dispozitive de razuire si feliere.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de modul in care aceasta masina de tocat isi face treaba si apreciaza raportul calitate-pret ca fiind extrem de bun. Cu un buget redus, poti avea o masina de tocat pentru o perioada mare de timp, pe care poti sa ai siguranta in orice moment.

Concluzii autor

Personal consider ca Zelmer ZMM5588W este o achizitie buna, fiind comparabila chiar si cu modelele premium cum ar fi Bosch. Isi face treaba pentru care a fost conceputa, este fiabila si rezistenta in timp, ceea ce conteaza in definitiv.

9.3

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Putere 2000
  • Protectie motor
  • Masina multifunctionala
  • Accesoriu carnati
  • Raport calitate-pret excelent

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *