16 iunie 2024

Oferte actuale de la magazine de renume:

Descopera ofertele de Flash Deals doar la eMAG!

 

Troler American Tourister Bon Air By Samsonite

Bon Air este un troler foarte compact ce face ca sa fie perfect pentru cabina totodata, fiind in acord cu restrictiile de volum impuse de majoritatea companiilor aeriene pentru bagajul de mana.

Trolerul Bon Air By Samsonite are un design modern, patru roti rezistente si o incuietoare ASA, fiind superusoara si rezistenta in acelasi timp. La interior intalnim o compartimentare excelenta, ce iti permite sa impachetezi bagaj cat mai mult, intr-o forma mult mai compacta.

Incuietoarea fixa cu o combinatie de 3 cifre, avizata TSA, iti ofera o calatorie in deplina siguranta asupra bunurilor dumneavoastra personale iar cele doua manere, unul sus si unul in lateral, te ajuta sa o transporti mai usor.

Fermoarele blocabile, manerul extensibil si rotile multidirectionale mai sunt cateva dintre avantajele acestui troler de inalta calitate si fiabilitate.

Pareri de la clienti

Clientii sunt incantati de modul in care arata trolerul American Tourister Bon Air By Samsonite, cat si de calitatea materialelor folosite de producator. Samsonite este numarul 1 in ceea ce priveste productia de trolere pentru calatorii si lucreaza zi de zi pentru a mentine standardele ridicate si sa se perfectioneze in acest domeniu.

Concluzii autor

Personal consider ca un astfel de troler este util daca calatoriti in fiecare an cu avionul si doriti sa aveti un nivel de securitate ridicat asupra bunurilor personale, cat si sa fiti remarcat gratie designului si marcii acestui produs. Raportul calitate pret este unul bun, avand posibilitatea sa il achizitionati la un pret excelent aici!

9.5

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Pret

9.2/10

Design

9.6/10

Argumente PRO

  • Calitate inalta
  • Rezistenta foarte mare
  • incuietoare fixa cu 3 cifre
  • roti multidirectionale

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *